Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24évesen (fiú) összejönnél egy 18éves lánnyal?
Így van,agyiéretség.:) 18/L vagyok én is a párom,pedig 28 F.
Jól megvagyunk már 2 éve,legnagyobb vitánk a fociról szól. :D
Hajrá! ;)
18/L
Én vagyok a 18/L akinek 28/F a párja..
Szerintem működhet a kapcsolat.Párom dolgozik én suliba járok,mellette dolgozom,minden más szabadidőnket együtt töltjük.Nyártól már ápolónőként dolgozom,párom tervezi,hogy össze akar velem költözni.Nem érzem magam 18 évesnek néha,hamar magamra maradtam (14 évesen) így megtanultam mi is az az élet.Munka mellett szeretnék majd még tovább tanulni,csecsemő és gyermeg ápolónak,de ha jönne egy gyerek,fel tudnánk nevelni.Szerencsére minden megvan hozzá,csak még nem szeretnék,párom pedig 1-2 év múlva igen. :) De megbeszéljük a dolgokat,szóval mi jól megvagyunk a nagy korkülönbség ellenére is,szerencsére. :)
Semmit nem számítanak a számok.:)
Példa: nővérem most töltötte a 19. évét, és a párja 32 éves. Nővérem már gyermekkora óta feltűnően érett gondolkodású, a párja meg ilyen kis bohókás.:) Nagyon szeretik egymást, már 2 éve, és egyszer sem volt úgymond komolyan vitájuk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!