Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Minden esetben többet akartok egy lánytól, ha barátkoztok vele? Ha nem, akkor miért barátkoztok vele?
Ha barátkozok vele akkor azért van mert jól érzem magam vele, jófej, jó a humora, ilyesmik. Ha többe akarok, akkor eleve úgy közeledek hozzá, persze nem egyből durr bele, csak szépen fokozatosan. Hogy a kérdésre válaszoljak: NEM minden esetben akarok tőle többet. Sokkal több csaj haverom van, mint fiú.
16F
nem minden esetben, én is beszélek sok lánnyal mégsem akarok járni velük. ha pedig igen akkor rá jobban fiygelek meg azért adok jeleket hogy járnék vele. meg próbálok többet lenni vele nagyon fiygelmes vagyok vele stb.
17/F
Ez egy nagyon jó kérdés :D Én személy szerint úgy vagyok vele, h csak barátként nézek rá, de valahogy mégis sexuálisan is vonzódom hozzá, főleg ha kicsit még iszok is :P
Ez vonatkozik a barátnőim olyan 90%ára, és van egy olyan szűk 10% akik egyáltalán nem indítják be a fantáziámat még részegen sem :P
Talán azért is van ez, mert szeretek a csaj haverjaimmal bulizni és ott esetleg picit hülyéskedni, táncolni, puszilgatni, ölelgetni a másikat, de persze semmi komoly csak barátilag és ehhez azért kell egy kis fizikai vonzalom is :)
Akkor hogy közeledtek az olyanokhóz, akiktől nem csak barátságot akartok?
AZokat a lányokat is meg kell először ismerni nem? Vagy ez közben dől el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!