Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Hasonló fiúkkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hasonló fiúkkal jobban barátkoztok/alapítotok kapcsolatot? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Mennyire fontos nektek, hogy a barátotok hasonló stílusú zenét hallgat, hasonló dolgokat szeret, mennyire hasonlít rád?
2010. jan. 30. 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát az alapdolgokban hasonlítsunk,de az ilyen apróságokban lehet eltérés. Nekem a zene nagyon fontos,mivel 1 bandában gitározok,szóval 1 discos pasival nem tudom elképzelni magam... :D
2010. jan. 30. 13:04
 2/5 anonim ***** válasza:
szöges ellentétek vagyunk a párommal. még is 2 éve boldogok vagyunk együtt.
2010. jan. 30. 14:06
 3/5 anonim ***** válasza:
igen.. azért ez lényeg.. h legyen alap téma :D
2010. jan. 30. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Az alapvető dolgokban mi is hasonlítunk, de örülök, hogy nem vagyunk "két tojás". Nagyon élvezetes vitázni vele bizonyos kérdésekről és sok újdonságot is tanulok tőle, illetve olyan dolgokba van bele látásom, amiről más esetben nem is álmodhattam volna:)) 20/L
2010. jan. 30. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Nem egy hozzám hasonló embert keresek, hanem olyat akivel kiegészítjük egymást.
2010. jan. 30. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!