Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok ti kivel barátkoztok?
Nem vagyok az a tüsihajú típus, de már erősen gondolkozom rajta, hogy fiúsabb leszek mert elegem van ebből a szituból:
/a lány barátokba én szeretek bele, persze tök reménytelen mert nem kölcsönös
/b a srác haverok engem akarnak megfektetni
Mi a fenét kellene csinánom?! K.urvára unom már, hogy nem hiszik el hiába mondom el 100% hogy "nem érdekelsz, nem is fogsz bármit csinálsz mert nem vagy nőből"...
Vannak hetero barátnőim, és nem szeretek beléjük. Nem izgat egy hetero nő, nem nézek rájuk lehetséges partnerként.
Vannak hetero fiú barátaim, akik tudják, hogy mi a szitu velem. Szoktak flörtölgetni, de azt is tudják, meddig mehetnek el.
És vannak leszbikus barátaim is... Mind nőies nők, én is az vagyok.
Ez marhára nem kinézet és identitás függő.
Szia, először, még férfi létemre, próbáltam átlátni a helyzeted, és elgondolkodtam, h tudnék-e valami ötlettel előállni, amivel segíthetek. De aztán a hozzászólásodnál,úgy gondolom, h több okból sem helyes.
Úgy kezeled, mintha valami magasabb entitás lennél, a 30as férfi, nem téged szólt le, te meg letámadod, és a hányattatott körülményeidet,meg a nácikat hozod fel.
A férfiakat, pedig leírod...idézem: "Azt hittem vannak értelmes férfiak akik fel tudják fogni, hogy egy nő "nem préda" de már egyre inkább látom, hogy ilyen nem létezik."
Most akkor a kérdésedből egy idézet: "lány barátokba én szeretek bele, persze tök reménytelen mert nem kölcsönös "
Tehát a férfiak, értelmetlenek, ha beleszeretnek egy nőbe, aki leszbikus...de ha te szeretsz bele egy heteró lányba, akkor az szted normális. Ugy ezt te sem gondolod komolyan???
Márpedig, ha a világ működését nézzük, ha a férfi beleszeret a nőbe, akkor az természetes...nő, a nőbe, már annyira nem. És nem előítéletek miatt, hanem, már csak a szaporodást nézzük, akkor is kibukik, h melyik pár a normális. Minden leszbikus ilyen arrogáns bunkó, mint te??
Egyébként semmi gond veled, én is a puncit szeretem, pont mint te.:)
Félreérted a dolgokat, attól még, hogy beleszeretek valakibe nem fogok hiperagresszíven nyomulni, hanem normálisan megmondom neki a dolgokat. Egyszer. Ez nem egyenlő azzal hogy rámászom minden adandó alkalommal.
Lehet, hogy nekem rossz az ismeretségi köröm, de errefelé a srácok elengedik a fülük mellett ha kerek perec megmondom hogy 'nem érdekelsz, bocsi keress mást magadnak'.
Ez esetben, rövid haj, farmer, piros kockás flanel ing, martens bakancs :D
(Nem acélbetétes, mert azt a csúnya, buta, leszbikusokat meg nem tűrő nácik hordanak..:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!