Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elvárható a másiktól, hogy szokjon le a dohányzásról?
Ha a lakótérben is dohányzik, az elég sok. Én és a barátom is cigizünk, de otthon kb. soha, akkor is az erkélyen.
Szerintem elvárható, de ne nagyon unszold, sokaknak érzékeny téma.
Dohányzott mikor összejöttetek, így miért lenne elvárható a részedről? Nyilván tudtad, hogy egyszer össze fogtok költözni és több időt töltötök együtt..
Azt pedig meg kell beszélni, hogy a lakásban és lehetőség szerint az autóban se dohányozzon.
Azt én sem tűrném a páromnak. Szerencsére ő van annyira igényes magára és a környezetére, hogy csak szabad levegőn dohányzik. Ezért van erkélyes lakásunk.
Hát.... Fene tudja. Ezt olyan emberként mondom, aki nem tudja, és nem is akarja tolerálni a cigiszagot.
A barátom cigizett sok éve, mikor megismerkedtünk. Sokáig voltunk csak haveri viszonyban, és ez alatt volt már szó róla, csak úgy semleges témaként, hogy engem nagyon zavar a cigiszag. Aztán abban a pillanatban, hogy köztünk elkezdett kialakulni a romantikusabb kapcsolat, egyből letette a cigit.
Máig nem tudom, hogy összejöttem volna-e vele akkor is, ha nem szokik le....
Ez elég nehéz kérdés.... Egyrészt előbb jött a cigi, mint te, másrészt minden jogod megvan rá, hogy zavarjon...
Ne csak cseszegesd a témával, hanem üljetek le, és komolyan beszéljétek át, hogy téged ez zavar, mennyire zavar, miért zavar, stb. Találjatok ki valamit.
Dohányzás más módja nem opció? A párom már régóta pipázott hébe-hóba, de most mióta velem van, teljesen átszokott arra. Annak finom illata van, és nem 10 percenként csinálja..... Szóval pipa, vízipipa, e-cigi nem jöhet szóba esetleg?
Normális választ akarsz?
NEM.
(És ennyi.)
Nem elvárható.
Az viszont igen, hogy figyeljen arra, hogy a lehetőségekhez mérten minél kevésbé zavarjon ezzel téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!