Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fingik rá a fejemre és csinál ilyeneket?
kb. 6 hónapja vagyunk együtt a barátommal, jól megvagyunk, nagyon szeretjük egymást, különösebb probléma nincs is ezen kívül:
Folyton rám , felém pukizik, oda hesegeti, csapkodja a fenekem , nem olyan finom mindig mint anno,és társai...
Egy bizonyos szintig nem zavar, sőt, én is ki eresztem mellette ha kell ,szótlanul, ő is, sőt még néha vicces ilyenkor, de egy fokon túl már idegesítő.
Az elején tökre nem mertünk egymás előtt, aztán igen, jó volt, hogy feloldódtunk egymás mellett, de most meg mintha átfordult volna ilyen idétlen dologba...
Elég sokat hülyéskedünk meg bírom az ilyen hülyéskedéseket,DE nem a haverja vagyok, több kedves gesztust várnék és kevesebb idétlen dolgot, mint az elején.
Pl ,hogy az ilyen sok idétlen dolog helyett néha átkarol néha váratlanul vagy valami kedveset a fülembe súg , és nem rám böfög. Mondjuk azért már szóltam, azt nem csinálja.
Továbbra is szeret meg szokott dicsérni, segítőkész meg is, érdekes mód telefonon/írásban ugyanolyan kis nyomulósan szerelmes, meg sokszor édes, de személyesen...nem. Ezek miatt kevésbé érzem ezt... pontosabban: a finom, kis udvarias dolgok hiányoznak.... mondjuk a sok fingás helyett...
Elég nehéz ezt megfogalmazni.
Megkértem legutóbb ne csinálja,és besértődött rajta.
Mit tegyek ha újra elkezdi?
Esetleg már nem tekint rám nőként, vagy nem olyan szerelmes, vagy mi történt ?:(
az lehet, hogy gáz, de bármit meg lehet oldani...
De biztos nagyon sok itt a hozzá értő úri kommentelő:) aztán közben életben sehol semmi belőle...
Alapszabály, hogy nő előtt nem fingunk és böfögünk rendszeresen. A barátnőnk előtt sem. Jöhet bárki ezzel a "felszabadulás" dologgal, de ennyi erővel a barátnőd orra alá fingasz, akkor egy idegenhez miért nem mész oda és böfögöd arcon? Vagy ezzel tiszteled meg, akit szeretsz?
Ez paraszt dolog. Jól szituált emberek is lehetnek parasztok, nevelés kérdése.
Én soha nem böfögök hangosan SENKI előtt és nem azért, mert "jajj, mit szólnak" hanem azért, mert kib***ott igénytelen és én sem akarom, hogy valaki az arcomba röfögjön/fingjon.
Beszéld meg vele, hogy hagyja abba. Aztán lehet, hogy ennyi volt, abbahagyja és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!