Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fingik rá a fejemre és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fingik rá a fejemre és csinál ilyeneket?

Figyelt kérdés

kb. 6 hónapja vagyunk együtt a barátommal, jól megvagyunk, nagyon szeretjük egymást, különösebb probléma nincs is ezen kívül:

Folyton rám , felém pukizik, oda hesegeti, csapkodja a fenekem , nem olyan finom mindig mint anno,és társai...

Egy bizonyos szintig nem zavar, sőt, én is ki eresztem mellette ha kell ,szótlanul, ő is, sőt még néha vicces ilyenkor, de egy fokon túl már idegesítő.

Az elején tökre nem mertünk egymás előtt, aztán igen, jó volt, hogy feloldódtunk egymás mellett, de most meg mintha átfordult volna ilyen idétlen dologba...

Elég sokat hülyéskedünk meg bírom az ilyen hülyéskedéseket,DE nem a haverja vagyok, több kedves gesztust várnék és kevesebb idétlen dolgot, mint az elején.

Pl ,hogy az ilyen sok idétlen dolog helyett néha átkarol néha váratlanul vagy valami kedveset a fülembe súg , és nem rám böfög. Mondjuk azért már szóltam, azt nem csinálja.

Továbbra is szeret meg szokott dicsérni, segítőkész meg is, érdekes mód telefonon/írásban ugyanolyan kis nyomulósan szerelmes, meg sokszor édes, de személyesen...nem. Ezek miatt kevésbé érzem ezt... pontosabban: a finom, kis udvarias dolgok hiányoznak.... mondjuk a sok fingás helyett...

Elég nehéz ezt megfogalmazni.

Megkértem legutóbb ne csinálja,és besértődött rajta.

Mit tegyek ha újra elkezdi?

Esetleg már nem tekint rám nőként, vagy nem olyan szerelmes, vagy mi történt ?:(

2016. aug. 3. 21:25
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

De ez annyira gáz lenne, hogy a fingással, böfögéssel viccelődik folyton?

Lehet, hogy most szóltam neki, teljesen abba hagyja,és újra finomabb lesz, több szerelmes gesztust kapok mint az elején,nem?

Nem akarok olyan barátnő lenni akivel nem lehet hülyéskedni...

2016. aug. 3. 21:37
 12/25 Szergej55 ***** válasza:
De ha egyszer paraszt némi infantilizmussal fűszerezve az, aki ilyeneket művel, akkor mit mondjanak? Főleg, hogy neked sincs ínyedre a dolog? Én értem, hogy a többi dolog rendben van, de ez kissé ambivalens így.
2016. aug. 3. 21:37
 13/25 A kérdező kommentje:

Nyilván nem dobom ki, mivel szeretem NAGYON és ő is engem, s ezen a kis gusztustalan dolgon kívül minden más NAGYON JÓ.

Erre kértem segítséget, nem pedig magára a kapcsolatra, ezt a problémát szeretném megoldani, nem pedig kidobni -.-

2016. aug. 3. 21:38
 14/25 anonim ***** válasza:
Ah én is ismertem ilyen hapsit, onnan tudtam, hogy épp melyik szobában van, hogy mindig púzott egyet. Szólni kell neki, hogy szokjon le róla.
2016. aug. 3. 21:38
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy k#rva jó kapcsolat lehet. :D

"... én is ki eresztem mellette ha kell..."

itt már dőltem a röhögéstől. :DDD

2016. aug. 3. 21:41
 16/25 anonim ***** válasza:

Hát ez gáz... és a gáz büdös :)

Dehogy, nincs probléma.

Sztem hagyd rá, hadd szeleljen 's szárnyaljon szabadon a szentem.

Mondjuk egy laktózintolerancia-tesztre elvihetnéd, illetve a babféléket is kihagyhatnátok az étrendből.

2016. aug. 3. 21:48
 17/25 anonim ***** válasza:
54%

Mert egy total proli zero viselkes kulturaval. Ettol meg lehet o muvelt, meg aranyos meg mittomen, de akkor is vsak egy proli marad.

En ugyanazt csinalnam vele amit te veled es akkor majd rajon h ez megsem olyan vicces es majd befejezi.

2016. aug. 3. 22:04
 18/25 A kérdező kommentje:

NEM PROLI!!!!!!

Szerintem csak elkényelmesedett és vannak gáz dolgai mint MINDEN EMBERNEK.... de nem proli-.-

2016. aug. 3. 22:45
 19/25 anonim ***** válasza:
84%
Bocsi, de akinek idaig terjed a humora, az ha nem is proli, de minimum sutyerak.
2016. aug. 3. 22:57
 20/25 A kérdező kommentje:

téves ez is:)

Igazából tanácsot nem igen kaptam csak elbírálást meg fújjolást, tehát felesleges volt kérdeznem...

2016. aug. 3. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!