Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg elviselhetetlen vagyok?
Szoval a parom allandoan ideges ram, es en ugy erzem hogy alaptalanul. Egyre jobban utalom emiatt, nem erzem hogy szeretem.
Leirok egy peldat ami tegnap tortent.
Szoval epp sze*elni keszultunk, (bocsanat hogy ilyeneket irok ide), es oralis sze*re keszult, es odanyult, megszagolta az ujjat es kerdezte hogy tiszta? En elotte elmentem mosakodni, tehat az volt.
De ez nekemrosszul esett, illetve inkabb kellemetlenul ereztem magam, es mondtam hogy akkor inkabb ne csinalja(kicsit gatlasos vagyok). Erre o mondta hogy ne izeljek ezen, mit sertodok meg, es ideges lett, felpattant, kiment elszivni egy cigit es utana visszajott mintha mi sem tortent volna, elkezdett simogatni, de nekem ezek utan semmi kedvem sem volt. Ezert nem szoltam semmit csak kimentem. Na most ezek utan o nem bocsanatot ker hanem megsertodik es nem szol hozzam egesz nap, es amikor probaltam vele megbeszelni akkor ramorditott hogy kuss, meg hagyjam beken.
Azt mondja nekem mindig valami rosszul esik es neki elege van ebbol, de most ez tenyleg annyira borzaszto amit tettem?
Es ilyen dolgokat szamtalanszor eljatszottunk mar. Persze masnap meg beismeri hogy nem kellett volna ezt csinalnia. Annyira hulyenek gondolom emiatt. Vagy tenyleg velem
Van a gond? Teny, kicsit erzekenyebb vagyok neha. De mondjuk heti egy dologgal megbant. Ami szerinte nem banto...
Ja es ilyenkor azt mondja hogy en hisztizek.... Hat szeritem meg o csinalta az egesz balhet, nem en. Masok mit gondolnak errol?
Akkor hagyd el. Nem értem sok csaj mit parádézik ezen. Te is hülyeségeken nyávogsz... Én egy sima ja válasszal, vagy egy gúnyos megjegyzéssel, hogy "szerinted takarítani voltam a fürdőben" elintéztem volna. Nem pedig besértődöm. Tök felesleges. Valószínű hasonló hisztit vághatsz le minden héten, és neki már elege van belőle. Lehet azért is paraszt, mert neki meg belőled van elege.
Tényleg gyerekesek vagytok.
Ne haragudj de ezek nagyon riasztó jelek. Voltam ilyen kapcsolatban, nem azt mondom, hogy minden esetben ugyanaz az a végkifejlet de erős a gyanú.
És ez nem érzékenység kérdése, hogy vérig sért, utána még ő játssza a mártírt.
Az egyik, hogy tuti nem szeret. A másik, hogy ő pontosan látja, hogy megingathat, megtörhet, megjátssza az áldozatot, te erre jobban fogsz kaparni, hogy megfelelj neki ami persze sosem fog sikerülni. (Mert nem is ez a cél)
Ez addig fajul míg egy báb leszel, teljesen lefogja rombolni az önbizalmadat, az ilyennek soha semmi nem lesz jó, te leszel megtéve ki bűnbaknak.
Egy szó mint száz, egy mérgező kapcsolatban vagy, és gyaníthatóan a barátod nem fog megváltozni.
Többen is javasolták, hogy hagy ott, főleg ha te se szereted, és már nem is jó vele lenni.
De látom, ez valahogy elkerüli a figyelmedet...
Gondolom nála laksz, ő eltart, te meg nem melózol, és nincs hová menni, így marad a nagy szerelem, meg a megfelelési kényszer.
Aztán ha nekiállsz bunkózni, mert te ezt szűrted le pár tanácsból a gyakorin, akkor ne csodáld, ha egy kussal nem éri be, és véletlen betakar egy orbitális maflás.
Mondjuk én meghallgatnám a pasit is, mert nem hiszem, hogy minden nap azon cirkuszoltok, hogy megmostad-e a muffot.
De ha neked jó, hogy egy olyan kapcsolatban vergődsz, ahol a párodat már inkább utálod, és állandóan veszekedtek, akkor meg ne panaszkodj, mert te választottad.
"Aztán ha nekiállsz bunkózni, mert te ezt szűrted le pár tanácsból a gyakorin, akkor ne csodáld, ha egy kussal nem éri be, és véletlen betakar egy orbitális maflás"
- ez pontosan így van. Egy bunkó faszinál nem opció, csak olaj a tűzre. Ha durván beszólsz neki, lesz legalább érve miért mosott be neked egyet.
#15, aztán miből gondolod ezt?
"Gondolom nála laksz, ő eltart, te meg nem melózol, és nincs hová menni," - szerintem a te lelkedet valami rosszindulatú izé támadta meg - csak vigyázz, tovább ne terjedjen!
Valahogy nem hiszem, hogy egyszer is ápolatlan lettél volna, szóval ez a szagolgatás eléggé cikis dolog.
Aztán meg, hogy ő sértődik meg, az meg egy eléggé gyerekes dolog, 16 évesen voltam így utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!