Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek arról a pasiról, aki lemond a párkapcsolatáról azért, hogy Nagybritanniában dolgozhasson?
#12 nem nincs igazad. azért mert nálatok működött hogy csak dugásból állt a kapcsolatotok abban a 3 hetente 1x i találkozóból amikor láttátok egymást, a kapcsolat többi részét meg neten éltétek.. még nem következik az, hogy mindenkinek ezek az igényei!
Bár látszik a válaszodon, hogy szerinted mindenki uninteligens, meg akaratgyenge aki nem ad neked igazat!
Kérdező:
Jól tette. Szerelemmel nem lehet sem jóllakni, sem a számlákat befizetni vele.
attól függ.
ha mosogatni megy ki mert azt hiszi ott a sz.r is aranyból van akkor egy idióta.
ha egy jó, szakmájába vágó állásajánlatot kapott amivel több lehetősége lesz, akkor elfogadható. bár a kapcsolatot akkor is meg lehet oldani.
Azt h karóra jött neki ez az indok. Elhiszem, h jó lehetőség, de ez a pasi nem akarta a lányt igazán, mert ha akarta volna, akkor nem hagyja ott ezért. A távkapcsolatok működtetnek, sok esetben működnek is. Igaz, olyan is van, amikor nem, de az sosem a távkapcsolat hibája, hanem a feleké.
Annyi más lehetőség lett volna még a szakítás kívül... Pl keresettek volna valamit a párjának is, és együtt kimennek. Vagy ilyesmi... Én ha igazán szeretek és akarok valakit, akkor azért a világ végére is elmennék... Nemhogy Angliába...
Vannak emberek, akik alkalmasak távkapcsolatra, és vannak, akik nem, ezt nem lehet így kategorikusan kijelenteni, hogy a távkapcsolatok összességében nem működnek, és azt sem, hogy a távkapcsolatok összességében működnek. Típus kérdése is. A munkahelyemen van egy házaspár, ők az elején távkapcsolatban éltek, ha nekik nem működött volna, most nem lennének házasok, de azok, és két rosszcsont fiuk is van. A férjnek jelenleg is olyan a munkaköre, hogy utazgatással jár.
Egyébként a mosogatást sem kell alábecsülni, ha valakinek nincs azonnal szuper lehetősége, alulról indulva is juthat fokozatosan egyre feljebb. Anyukámnak van egy unokatestvére, akik a férjével mindketten pedagógusok szakmájukat tekintve, nehezen éltek meg itthon ketten, mindketten a szakmájukban dolgoztak. Aztán a férj kiment külföldre, hogy összeszedjék egy kicsit magukat anyagilag. Autókat mosott, ami nagyon távol áll a szakmájától, mégis többet keresett ezzel, mint itthon a szakmájában, a megélhetésén felüli többletet meg hazaküldte, így talpra tudtak állni.
Egyetértek vele. Én is szeretnék majd kimenni lányként, és ha abban az időben párkapcsolatban leszek, akkor is a kijutást fogom előtérbe helyezni. Szép dolog a szerelem, de abból nem lehet megélni, én soha semekkora szerelemért nem áldoznám fel az anyagi jólétem vagy az álmaim.
A távkapcsolatról meg annyit, hogy ha megcsal a férfi amíg kint van, akkor azt soha a büdös életben nem fogod megtudni ha ő eltitkolja, aztán hazajön papás mamás játszani, te meg büszkén hirdetheted, hogy "nekünk működött" miközben lehet, hogy csak hülyének néznek...
Azt meg nem tudjuk, hogy milyen hosszú ez a kapcsolat. Nem biztos, hogy mindenkinek az a legnagyobb vágya, hogy azonnal összeköltözzön a szerelmével, ráadásul miközben csomó egyéb gondja is van (külföldre költözés elég nagy sztressz). Lehet, hogy szeretne még egyedül élni egy ideig. Tudom, tudom, akkor biztos nem szerette igazán. Ja, szerintem meg le kéne jönni a tündésmesékről. xD
a) nem túl kitartó
b)már nem szereti a barátnőjét,de ahhoz nincs elég gerince,hogy szemtől-pofába így megmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!