Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználom a barátomat?
Az én esetemben kicsit másképpen kell érteni a kérdést.
Nem érzek szerelmet, se szeretetet a barátom iránt.
Anyagi kihasználásról pedig szó sincs, mert gyakran veszek neki dolgokat vagy segítek neki azt szívesen teszem, viszonzást nem várok el.
Ellenben nem értem mégis milyen érzelem fűz hozzá, ha szeretet nem. Jól el szoktam nélküle is lenni, szóval nem hinném, hogy társfüggőségről lenne szó.
Mi a véleményetek?
Én férfi vagyok és én is így működöm mint te manapság. De ezt normálisnak tartom.
Kamasz koromban (12-20 évesen) nagyon sok nő átvert, vagy nem viszonozta a szerelmem. Sosem voltam az életemben viszonzott szerelmi kapcsolatban, mert akiket szerettem mind elhajtottak. És ez megváltoztatott abba az irányba, hogy mostanában nem tudok szeretni.
Azóta kb úgy érzek minden nő iránt aki engem szeret és aki a barátnőm volt, mint te most a barátod iránt.
24/F
6-os, senkivel nem ismerkedek.
Van bennem annyi, hogyha mást akarok keresni, akkor előbb szakítok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!