Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A párommal 3és féléve vagyunk együtt és a mamája meg a nagynénje megvádolt hogy én csak kihasználom a barátomat ami persze nem igaz mert amit kapok azt a barátom őnszántából veszi mi jól megvagyunk de bekavartak!
Tudod mi az ember legnagyobb fegyvere ha megvadoljak?
A HALLGATAS:)!
Ulj szepen , orizd meg a belso nyugalmad akkor is ha igaazsagtalanul vadolnak hisz szereted azt a fiut es nem akarsz a csaladja halalos ellensege lenni....
Ha ugy erzed beszelned kell joindulatuan, bekuloen mond el hog mi hogy van, igyekezz tisztazni a helyzetet.Azt is elmondhatod hogy neked ez rosszul esik es te szeretnel a csaladjaval joban lenni hisz ez a fiu mindennel fontosabb szamodra.
Ha nem valtoznak akkor meg egyszeruen ne foglalkozz veluk.
22L
Nálunk is hasonló a helyzet. A barátom dolgozik,én még egyetemre járok. Mennek ezek a beszólások mint pl. ,,az egyik félnek dolgozni kell hogy a másikat taníttassa,,
Elég vicces,mert az ösztöndíjamból meg a diákmelómból egy komplett fizetést összeszedek. :)),,de hát az nem fizetés,,
Tudom hogy nagyon nehéz megállni szó nélkül,de próbáld meg.
Én néha már agyonverném őket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!