Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvan rá az okom, hogy féljek?
Már több mint 1 éve együtt vagyok a barátommal.
A barátomnak van egy nagyon jó csaj haverja (kb 3éve),és a barátomat a csaj a bátyjának tekinti,a barátom a csajt pedig a hugának...,és a csajra én sajnos féltékeny vagyok,nagyon szép és minden adottsága jól megvan.
Nos az a helyzet, hogy a csaj megkérdezte a barátom,hogy meghívjon e engem a ballagására (a csajnak a ballagására) a barátom pedig ezt mondta neki,hogy ne,mert nem akarja,hogy én ittasan lássam őt.
Régen én jóba voltam azzal a csajjal,aztán így újra ráírtam msn-en,és ő mesélte el,hogy ezt írta a barátom.Nagyon rosszul esett. De persze barátomnak nem mondtam.
A csajnak nincs pasija, most csak kavargat egy pasival.
Mikor így beszélgettünk az elmúlt héten,mondta hogy jó lenne,ha találna magának egy pasit.Én pedig mondtam,hogy a barátom foglalt,és írta hogy tudja, vért nem fertőzik. (mivel ugye jóba vannak nagyon rég,és a barátomat a bátyjának tekinti...)
Egyik osztálytársam mondta,hogy az a csaj ha nagyon be van rúgva akkor mindenkire csak rámászik. Igazából a barátomból nem tudom,hogy mit hoz ki az alkohol,mert egy betegség miatt nem nagyon ihat. De mégis..csak pillanat kérdése az egész,hogy megcsal e. (a barátom mondta nekem,hogy nála már egy szájra puszi megcsalás..hát nálam is) Szóval a ballagás júniusba lesz de már előre agyalok,és félek,hogy a csaj majd rámászik a barátomra.
Mit tegyek? Meg van rá az okom hogy féljek?
Normális válaszokat kérek.
Köszönöm.
lehet h van okod a félelemre hisz szerintem fiú és lány között nincs barátság mivel az egyik úg yis beleszeret a másik ba és lehet h a másik fél soh anem fogja megtudni...
minden esetre tartsd rajtuk a szemed és bízz eg ykicsit a barátodban ha megcsak akkor nem érdemel meg...
Én is távkapcsban élek párommal. Kb. a baráti társaságának a háromnegyed része lányokból áll. Mi két hónapja vagyunk együtt és ismerem, tudom, hogy nem csalna meg.
Neked is így kéne tenned. Hiszen ti már 1 éve együtt vagytok. A lány csak a barátja, ha annyira össze akartak volna gabajodni akkor azt már megtették volna. De nem tették. Plusz a lány is kérezte, hogy meghívjon-e a ballagásra, és ebből is látszik, hogy ő próbál kedves lenni, nem akar veled rosszban lenni és nem akar neked semmi rosszat. Főleg nem elvenni tőled a párodat... A féltékenységedet megértem, én is az vagyok néha, de szerintem mindenki így van ezzel. :) Szóval ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!