Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már harmadjára üt meg. Hagyjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már harmadjára üt meg. Hagyjam ott?

Figyelt kérdés

Nem fizikailag,sokkal inkább lelkileg bánt,hogy képes megtenni a barátom.

Kb. féléve kétszer is megütött,akkor azt mondta soha többet,most megint. Mindezt féltékenységből,mert azt hiszi flörtölök az egyik munkatársammal. Pedig soha nem csalnám meg.

2016. júl. 26. 19:00
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Már az első után ott kellett volna hagynod.
2016. júl. 26. 20:36
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
A szakitást nyilvános helyen beszéld meg vele és semmiképp ne kettesben elővigyázatosságból, nehogy bajod essen és ezt vedd komolyan kérlek.
2016. júl. 26. 20:38
 33/41 anonim ***** válasza:
Hagyd ott, képzeld mire lesz képes később.
2016. júl. 26. 20:49
 34/41 Bence_ ***** válasza:
40%

[link]

Írj nekik. Beszélgess egy pszichológussal.

2016. júl. 26. 20:56
 35/41 anonim ***** válasza:
Nem te döntöd el, kit szeretsz, de azt igen, kivel vagy együtt.
2016. júl. 26. 22:04
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyszer megütött a párom, nagyon fel volt hergelődve, és én provokáltam is, feszegettem a dolgot. Nem fájt, nem volt erős, de hibásnak éreztem magam. Aztán egyszer eszméletlenre vert, ököllel, és mint egy tébolyult elrohant, majd még fél évig vekengett azon, hogy majd mi csodálatosan megleszünk. Majd mikor megkérdeztem tőle, hogy ezt ő tényleg komolyan gondolja-e, és szerinte rendben lesz-e az, amikor majd adódik valami probléma, majd azt várom, hogy megkapom-e a következő monoklit a szemem alá. Végül igazat adott. Én nem tudnék már úgy nézni rá, mint azelőtt. Ha ez a sztori igaz, akkor nem értem, te hogy vagy képes látni benne a férfit, és félelem nélkül újra hozzábújni? Hogy nem tört el benned az a bizalom, ami egy párkapcsolathoz kell?
2016. júl. 26. 22:38
 37/41 A kérdező kommentje:

Igen,azt tudom,hogy nyilvános helyen kéne megbeszélni. Érzem,hogy elfog törni a mécses,de nem érdekel,sok ember előtt pedig nem fog nekem jönni.

Sajnálom,hogy ezt tette veled,nem hiszem,hogy megérdemelted.

Azért nem hagytam el,mert rengeteget jelent ez a 4 év,még akkor is,ha elcsattant néhány pofon,sokat sírtam miatta,mert állandóan féltékenykedett,hiába próbáltam bizonyítani,hogy nem csalom meg. Képtelen egy percre is félretenni az alaptalan gyanakvását. Persze lehet,hogy én voltam végig túl naiv és ragaszkodó,nem értem,hogy tudta ezt tenni.

2016. júl. 26. 23:17
 38/41 anonim ***** válasza:
Írok privit. Ugyanezt èltem át, szintèn fèltèkeny volt mindenkire. 8,5 èv után szakítottam pontosabban el is váltunk. Pedig nekünk Közös gyerek is van. Sokkal jobb mióta elváltunk :)
2016. júl. 27. 09:38
 39/41 anonim ***** válasza:
Ott ne hagyd. Várd meg amíg akkorát üt, hogy ottmaradsz. Sőt szüljél neki legálabb 3 gyereket, hátha falhoz csapja őket is néha ha sírnak.
2016. júl. 27. 10:40
 40/41 anonim ***** válasza:
Nincs olyan családtagod aki tudna segíteni? Cuccod összepakolod, számodat lecseréled. Valakivel elmész és közöld vele hogy vége. De egy darabig ne mászkálj egyedül, főleg ne sötétben, kihalt helyen.
2016. júl. 27. 10:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!