Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam el a párom?

Figyelt kérdés

A párommal másfél éve vagyok együtt. Már egy ideje emlegeti, hogy szeretne egy édes hármast velem meg a legjobb barátnőmmel. De aztán akadt egy pár, akikre interneten találtunk rá, ők benne is lettek volna. Én nem igazán akartam bele menni, de az ő kedvéért megtettem volna. Ő a pasival is akarta csinálni. Ezt mind facebookon beszéltük. De a párom összeveszett a csajjal, és az bosszúból elküldte az összes ismerősünknek a beszélgetést plusz a párom péniszét. Én nem akartam ezt, de ő erőltette, azt mondta elhagy, ha nem megyek bele ebbe az egészbe. De most félek, mert mindenki tudja ezt a dolgot a szüleimet is beleértve. Mit tegyek most? Hagyjam el?

22L

2016. júl. 19. 04:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

" azt mondta elhagy, ha nem megyek bele ebbe az egészbe."

Ez egy laza zsarolás,remélem vágod.

Azonnal szakíts,mert csak rosszabb lesz.

Köztünk szólva,honnan volt meg a nőnek a barátod farka képen ?:O

2016. júl. 19. 04:33
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
Mondjuk azért nem vagytok ti sem komplettek hogy ezt olyan helyen beszélitek meg aminek nyoma van. Mit tudsz tenni? Semmit, olyan messzire mész a pasitól amennyire tudsz, a saját érdekedben.
2016. júl. 19. 04:52
 3/19 anonim ***** válasza:
91%

Építs egy időgépet, aminek a segítségével visszamentek ahhoz a beszélgetéshez, ahol elhangzik, hogy ha nem mész bele a gruppenszexbe, akkor elhagy. És itt dobd ki!

Ha erre nincs lehetőséged, akkor dobd ki most.

Komolyan nem értem, hogy létezhet ennyi gerinctelen, akaratgyenge, lábtörlő pi.csa, hogy bármit megtesz a pasijának, ha kéri, akkor partiba vághatják négyen is, csak hogy ne hagyja el... De mit veszít vele?!?!

Most komolyan, a szerelme vagy, vagy a riba.nca?!

És még kérdés, hogy hagyja-e el, vagy mi legyen...

Egyébként ne, ne hagyd el, csak a beszélgetés után küldd szét az ismerőseiteknek, hogy továbbra is kerestek párost gruppenhez, jelentkezni egész alakos, pucér fotóval lehet, és kölcsönös szimpátia esetén 20 ezer/óra, egyébként 50. És csatolj egy képet, amint egy vibrátorral a se.ggedben mosolyogsz a kamerába kacéran...

2016. júl. 19. 05:04
 4/19 anonim ***** válasza:
Hagyd el.A szüleid hogy reagáltak?
2016. júl. 19. 05:15
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen hagyd el. Semmire nem kényszerìthet amit te nem akarsz.

Kellemetlen helyzetbe hozott téged is,magát is.

Állj a sarkadra és mondd meg a véleményed!

Amúgy ez amit a nő csinált azért nem lehetne feljelenteni? Valami visszaéléssel? :D

2016. júl. 19. 05:37
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Már rég el kellett volna hagynod!
2016. júl. 19. 06:01
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy gondolkoznod kéne ezen, igen hagyd el. Megzsarolt és olyan dologba szeretne belerángatni amit te nem szeretnél. Egyáltalán nem megértő és csak saját maga érdekli ami még ha most nem is, de előbb-utóbb kifog bújni belőle. Ha ezzel megzsarol, akkor meg fog mással is. Nekem is volt hasonló ügyem, de nem szexel kapcsolatban zsaroltak meg, csak sima "némaságot fogadott" ha valami nem úgy ment ahogy akarta :D Ha a helyedben lennék már ott dobtam volna amikor azt mondta elhagy, ha ebbe nem megyek bele.

24/L

2016. júl. 19. 06:04
 8/19 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem ne hagyd el, elvégre igazi főnyeremény, aki mellett kiélheted minden vágyad, sok rétű szexuális tapasztalatra tehetsz szert, és érzelmi biztonságot tud nyújtani neked. Szeret, tisztel, és nem féltékeny típus, kísérletező kedvű, és nyitott az újra. Ráadásul a barátnőidet is kedveli.

Nehezen fogsz még egy ilyet találni.

2016. júl. 19. 06:05
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem illetek össze szexuálisan. Ha ő olyan kapcscolatra vágyik ahol másokkal is szexeltek, akkor keressen olyan nőt, te pedig olyat aki nem vágyik erre. Hagyd el. Neki is és neked is jobb lesz.
2016. júl. 19. 07:30
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

Ma mar ez nem szamit tabunak vagy kellemetlennek. Az se gaz, h a pasid farka ott van a korlevelben. Ne szegyenkezz semmi miatt.

Ha nem akarsz valamit, ne csinald.

N

2016. júl. 19. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!