Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam el a párom?

Figyelt kérdés

A párommal másfél éve vagyok együtt. Már egy ideje emlegeti, hogy szeretne egy édes hármast velem meg a legjobb barátnőmmel. De aztán akadt egy pár, akikre interneten találtunk rá, ők benne is lettek volna. Én nem igazán akartam bele menni, de az ő kedvéért megtettem volna. Ő a pasival is akarta csinálni. Ezt mind facebookon beszéltük. De a párom összeveszett a csajjal, és az bosszúból elküldte az összes ismerősünknek a beszélgetést plusz a párom péniszét. Én nem akartam ezt, de ő erőltette, azt mondta elhagy, ha nem megyek bele ebbe az egészbe. De most félek, mert mindenki tudja ezt a dolgot a szüleimet is beleértve. Mit tegyek most? Hagyjam el?

22L

2016. júl. 19. 04:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Én nem igazán akartam bele menni"

"Én nem akartam ezt, de ő erőltette, azt mondta elhagy, ha nem megyek bele ebbe az egészbe"

szerintem te is tudod a választ...de ha akarsz még mellette szenvedni és megalázkodni hajrá...talán idővel rájössz, hogy már rég ki kellett volna dobnod...

23F

2016. júl. 19. 08:11
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha elhagyod akkor is ki fog derülni,ha másért nem bosszúból,mert elhagytad!

Máskor jobban válaszd meg a párod,akinek csak Te kellesz!

2016. júl. 19. 08:12
 13/19 anonim ***** válasza:
96%
Egy percig nem maradnék egy olyan kapcsolatban, ahol olyasmire kényszerítenek, amit én nem akarok. De én felnőtt vagyok. Te nem. Ugy viselkedsz, mint egy óvodás. Jujj, rosszat tettem, anyuciék megtudtak, most mi lesz? Felnőtt embernél semmi, mert annyit mond, hogy senkinek semmi köze a nemi életéhez. Gyerek meg aggódik, és a gyakorin kérdezi, mit csináljon.
2016. júl. 19. 08:14
 14/19 anonim ***** válasza:

Igen. Hagyd el. Ne hagyd, hogy azt tegye veled, amit akar. Értékeld magad és viselkedj ahhoz méltóan. Ezt azért mondom, mert ha ilyen maradsz, akkor a következő párodnak is ki fogod magad szolgáltatni és mindig cseberből vederbe esel.

Saját példa, higgy nekem!

2016. júl. 19. 08:32
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Senki se kényszerítette, ő ment bele magától. Én biztos nem mennék bele olyanba ami nem jó nekem. A pasi se tehet arról, hogy erre vágyik. Keressen olyan partnert akinek hasonló szexuális vágyai vannak.

Facebookon saját névvel ilyesmit vadidegenekkel megbeszélni? Az igazikeresztnevemet sem szoktam megmondani ha hármasozom vagy swingerben, nem hogy olyan oldalon beszéljem meg ahol fent van a családom.

2016. júl. 19. 08:40
 16/19 anonim ***** válasza:

Persze, hogy szakíts, az erőltetés is gusztustalan ez az indiszkréció meg bunkóság...

Majd még videóra is veszik, akkor aztán, sejted ugye?

Sokaknak izgalmasan hangzik ez a többes szex, de ahány kapcsolatot tönkretett már!

Szóval jó esély van a szakításra, akkor is, ha akaratod ellenére bevállalod, az meg milyen szar érzés lenne?

2016. júl. 19. 09:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Már akkor kivágtam volna a pasit mint a huzat, amikor még csak a gondolata fordul meg a fejében, hogy mással is szexeljen! Másfél éve vagytok együtt, ilyenkor még dúlnia kéne a szerelemnek. Szerinted, ha már most ilyenekkel zsarol és ilyesmi jut az eszébe, akkor később miket fog még művelni veled? Nem lennétek ilyen ciki helyzetben, ha az imádott barátod nem idézi ezt elő. Ezek után nincs düh benned és még azon gondolkodsz mit tegyél? Ez a pasi szeret téged szerinted? Én a helyedben tuti kivágnám!
2016. júl. 19. 11:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Furcsa fogalmaid vannak arról a személyről, akit párodnak aposztrofálsz. Erre a fickóra sok minden ráfogható, de hogy ő lenne a te PÁROD, az pont nem.
2016. júl. 20. 14:02
 19/19 anonim ***** válasza:
igen hagydel.
2016. júl. 21. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!