Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már harmadjára üt meg. Hagyjam ott?
Figyelt kérdés
Nem fizikailag,sokkal inkább lelkileg bánt,hogy képes megtenni a barátom.
Kb. féléve kétszer is megütött,akkor azt mondta soha többet,most megint. Mindezt féltékenységből,mert azt hiszi flörtölök az egyik munkatársammal. Pedig soha nem csalnám meg.
2016. júl. 26. 19:00
1/41 anonim válasza:
Miért nem hagytad el az első eset után?
2/41 anonim válasza:
Az elsőnél kellett volna otthagyni.
3/41 A kérdező kommentje:
Mert nagyon szeretem.
2016. júl. 26. 19:02
4/41 anonim válasza:
Tudod jol hogy milyen valaszokat kapsz majd...egyertelmu hogy hiba vele maradnod, hihetetlen hogy ezen meg gondolkozol. Ha nem volt eleg amennyit kaptal varj mig meginr kapsz egyet, hatha akkor eszhez kapsz
5/41 anonim válasza:
Akkor szeressed csendesen, panaszkodas nelkul, hiszen te valasztottad, nemde bàr?
6/41 A kérdező kommentje:
És ha mégis megbánta?
Tudom,hogy szeret.
2016. júl. 26. 19:03
7/41 anonim válasza:
Én is már az első után elhagytam volna, de van aki szereti, ha ütve van...
8/41 anonim válasza:
Ha megis megbanta, akkor meg inkabb szeressed panaszkodas nelkul, te buta nő.
9/41 A kérdező kommentje:
Nem szeretem,ha ütnek,csak már 4 éve vagyunk együtt,és fájna eldobni,nagy dilemmában vagyok,de barátnőim is azt mondják hagyjam el.
2016. júl. 26. 19:06
10/41 anonim válasza:
Jaj, dehogyis!
Biztosan szeret ő téged, csak néha kedve támad a kezének suhanni egyet az arcod felé. De semmi baj, az erős nők ezt kibírják, ez semmi. Majd azt megemlítheted neki, ha terhesen lerugdál a földre, mert köszönni mertél egy hím nemű egyednek, de akkor se kell nagyon felvenni, hisz erős vagy te, tudom én!
Sok sok boldogságot kívánok továbbra is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!