Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet újrakezdeni? Megéri?
A barátom egy hónap után szakított velem , mert nem lett belém szerelmes , mivel az előző kapcsolatát még nem sikerült lezárni. Akkor egy rövid ideig külön voltunk. Aztán megint összejöttünk. Úgy gondolta , miután lezárta az előzőt , ad kettőnknek mégegy esélyt. Bennem az akkori szakítás nagy nyomot hagyott , mivel ez volt az első. És a maradék önbizalmam is elment ezután. Amikor megnt együtt voltunk , többet találkozgattunk , viszonylag sok közös program volt.Ő is belém szeretett. Az utóbbi időben nagyon sokat dolgozott és így rám elég kevés ideje maradt, nagyon ritkán találkoztunk és szinte csak akkor beszéltünk. A "legjobb" barátja nem igazán örült a mi kapcsolatunknak és folyton ellenem beszélte. Végül szemét módon elkezdett hazudozni , sunyi módon beleavatkozni a kapcsolatunkba . Mikor ez kiderült , a barátom összeveszett vele és most így kikerült a képből. Viszont a kevés találkozás stb. hatására ő is kevesebbet kezdett érezni. Beszélgettünk erről az egészről és nálam előjötek hogy a szakítás miatti gondok. De úgy érze ezeket sikerült megbeszélni. Abban nem vagynuk biztosak , hogy jó vége lenne ha ugyan így folytatnánk esetleg azokkal a változásokkal amiket megbeszéltünk és amik azóta történtek. Most arra a megoldásra jutottunk , hogy többet találkozunk barátként , közös programokat csinálunk , mindent előlről kezdünk és majd kialakul marad-e barátság vagy több lesz belőle.
Vélemények?
Mintha az én történetemet írtad volna le.Mi is barátkoztunk csak a szakítás után, nekem lett barátom.Aztán valahogy újra kezdtük és elhagytam a másik srácot miatta.Fél évig voltunk együtt.Minden rendben ment,kívülállók is mondogatták,hogy látszik mennyire szerelmes belém.Aztán egyre több munkája lett és a végén ő szakított mondván,hogy mégsem alakult ki a dolog benne.
Így utólag: ha valami egyszer nem működik,akkor azt nem kell erőltetni.Valami oka csak volt és még ha meg is oldódott a probléma, a rossz emlékeket nem lehet kitörölni.
Szerintem egy srác mindig pontosan tudja ,hogy mit akar!Nem kell neki idő a döntéshez, ez csak 'halogató' hadművelet.Biztos te is tudod,hogy ha egy pasi akar egy lányt,akkor mindent megtesz érte(néha többet is mint kellene és nem is mindig a megfelelő embernek...mert szereti..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!