Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet újrakezdeni? Megéri?
A barátom egy hónap után szakított velem , mert nem lett belém szerelmes , mivel az előző kapcsolatát még nem sikerült lezárni. Akkor egy rövid ideig külön voltunk. Aztán megint összejöttünk. Úgy gondolta , miután lezárta az előzőt , ad kettőnknek mégegy esélyt. Bennem az akkori szakítás nagy nyomot hagyott , mivel ez volt az első. És a maradék önbizalmam is elment ezután. Amikor megnt együtt voltunk , többet találkozgattunk , viszonylag sok közös program volt.Ő is belém szeretett. Az utóbbi időben nagyon sokat dolgozott és így rám elég kevés ideje maradt, nagyon ritkán találkoztunk és szinte csak akkor beszéltünk. A "legjobb" barátja nem igazán örült a mi kapcsolatunknak és folyton ellenem beszélte. Végül szemét módon elkezdett hazudozni , sunyi módon beleavatkozni a kapcsolatunkba . Mikor ez kiderült , a barátom összeveszett vele és most így kikerült a képből. Viszont a kevés találkozás stb. hatására ő is kevesebbet kezdett érezni. Beszélgettünk erről az egészről és nálam előjötek hogy a szakítás miatti gondok. De úgy érze ezeket sikerült megbeszélni. Abban nem vagynuk biztosak , hogy jó vége lenne ha ugyan így folytatnánk esetleg azokkal a változásokkal amiket megbeszéltünk és amik azóta történtek. Most arra a megoldásra jutottunk , hogy többet találkozunk barátként , közös programokat csinálunk , mindent előlről kezdünk és majd kialakul marad-e barátság vagy több lesz belőle.
Vélemények?
Most ezt nem egészen értem. Barátként van időtök találkozni de ha jártok akkor nem?
Át vagy b@szva rendesen már bocs.
szerintem nincs jövőtök, ha már ennyi idő elteltével is a szakításon jár az eszed, mi lesz később..
most hagyd el még, mert később megszokjátok egymást és nehezebb lesz
Nagyon kevés ember van, akiknek az első kapcsolata sikerül. Mármint aki az első párjával tudja leélni az életét. Keveset éltél még, keveset tapasztaltál. Nem érdemes leragadni az elsőnél, főleg akkor nem, ha már az elején látod, h nem a legszebb/legjobb/legideálisabb kapcsolat. Ha sok problémátok van, pedig még nem vagytok együtt fél éve sem, akkor én azt mondom, ne várj túl sokat ettől a kapcsolattól.
Én is odáig voltam az első barátomért, meg az első komoly barátomért is, de fölösleges energiák voltak. Mert másfél éve találkoztam a mostani párommal, aki mindennél többet jelent nekem.
Szóval tényleg inkább maradjatok barátok, és lesz újabb kapcsolatod. Sztem.
Amúgy mennyi idősek vagytok?
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!