Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyik a kedvenc szemszínetek, aminek nem tudtok ellenállni? : P
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 22:19
11/21 anonim válasza:
Nekem mindegy milyen szemű,de a zöldet imádom :)...
amúgy még is mit vártál?Itt szinte csak ez megy...akik otthon kockulnak és nincs jobb dolguk,itt üti el az idejét :S
12/21 anonim válasza:
Ha nem lennének értelmetlen/idióta/hülye kérdések, nem járna ide a sok marha poénkodni.
Ez is milyen kérdés már? Hát nem kur.vára mindegy, hogy milyen színű a szeme??? Vagy te szem alapján mész? Hopp, neked zöld a szemed, kilőve, barna szem szintén, kééék, na az jöhet.
OMG
13/21 anonim válasza:
Én egyszerűen megőrülök a kék szemekért. Nem tudom mi van benne, de nekem többnyire kék színű szemmel rendelkező barátnőim voltak.
20/F
14/21 anonim válasza:
Lila, nagy sárga foltokkal.
Hülye kérdés 0 pont.
15/21 anonim válasza:
A tengerzöld és gesztenyebarna !
17/21 anonim válasza:
Nekem a barnán kívül bármilyen jó. Ez azért lehet, mert nekem zöld szemem van ...
18/21 anonim válasza:
nekem általában a kék egy jó pont, de láttam már felejthetetlen világosbarnát is, szal nincs ilyen konkrétan hogy minek nem tudok ellenállni
20/21 anonim válasza:
nekem a szemszín nem annyira lényeg, a szem formája... nah az nagyon fel tud izgatni. A páromnak gyönyörű mandulavágású szemei vannak, és zöldek, leheletnyi sárgás árnyalattal és egyszerűen imádom... hihetetlen gyönyörű szemei vannak.... 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!