Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exemnél hagytam az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exemnél hagytam az egyik kedvenc cipőmet! És én szakítottam vele. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Két hét után szakítottam a barátommal, mert egyáltalán nem illettünk össze. Nem voltam bukó, meg semmi, de azért érthető módon nagyon rosszul esett neki. De nála hagytam a cipőmet. Azóta sokszor hívtam, hogy találkozzunk, és adja vissza, de mindig lerázott valami béna dumával. Most már kezd megenyhülni, és kezdi mondogatni, hogy újra összejöhetnénk. Én semmiképp nem akarok vele megint járni, de ha ezt megmondom neki, akkor az életbe nem veszem rá, hogy találkozzunk, és buktam a kedvenc, új cipőmet. Nem akarok hiú vágyakat kelteni benne, de az sem normális, ahogy ő viselkedik. nagy szemét lennék, ha úgy tennék, mint aki össze akar jönni vele, hogy visszaszerezzem a cipőt? Vagy mit tehetnék? 17l ő 18f
2011. aug. 13. 11:39
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Vegyél új cipőt
2011. aug. 13. 11:41
 2/15 nielindi ***** válasza:
100%

1: vegyél uj cipőt

2: menj át hozzá és hozd el. igy nem kell külön találkoznia veled, nem kell neked kamuznod, h végre összefuss vele és igy át sem b@szod.

2011. aug. 13. 11:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyértelmű? Ne legyél már életképtelen:D Elmész hozzá és elhozod a cipődet.
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
küldj el valakit a cipőért a nevedben.
 5/15 A kérdező kommentje:
Elég drága cipő, és nem vagyok én olyan gazdag. Meg a szüleim is eléggé kiakadnának, mert tőlük kaptam szülinapomra. És nincs kulcsom a házához, meg panelban lakik és csak nagyjából tudom, hogy melyikbe, mert csak egyszer voltam náluk. És ha kijelenteném, hogy nem akarok tőle semmit, és elküldök mást a cipőért, abban a percben lerakná a telót. Komolyan, szerinte ez élvezi, hogy futok utána, és én akarok vele találkozni!
2011. aug. 13. 11:49
 6/15 anonim ***** válasza:
hát menj el a cipőért. esti órákban amikor valaki biztosan ott lesz náluk. ennyi
2011. aug. 13. 11:49
 7/15 anonim ***** válasza:
b@zd... elmész hozzájuk mikor nincs otthon a szülei meg igen azt megmondod nekik hogy a cipődért jöttél ennyi b@zd nem kéne mégjobban megsz0patni
2011. aug. 13. 11:53
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A barátod viselkedése tényleg nem normális. Ha ő nem akar veled találkozni, hogy visszaadja, hívd fel a szüleit és kérd el tőlük, vagy menj el hozzájuk és kérd el személyesen, vagy küldd el érte az egyik szülődet, hogy hozza el ő.

Az úgy csinálsz, mintha újra össze akarnál jönni rész hanyagolandó.

2011. aug. 13. 11:56
 9/15 A kérdező kommentje:
De mondom, hogy nem találnék oda hozzájuk! Egyszer voltam ott, és akkor sem az utat figyeltem. Persze a lakótelepre odatalálnék, de hogy azon belül melyik ház, arról dunsztom nincs.
2011. aug. 13. 11:57
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel a szüleit, és tőlük kérd el a cipőt. Egy telefonszámot biztosan ki lehet deríteni.
2011. aug. 13. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!