Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Milyen a kedvenc szemszínetek egy pasin? Magas vagy alacsony? Vékony, kicsit husis de izmos, husis pasik jönnek be? Az kizáró ok ha szeplős?
Hmm.. :P
Kék szem,vagy zöld,mindenkép világos szemű legyen számomra.Husis,de izmos és nem kizáró ok az,hogy valaki szeplős,aranyos is tud lenni 1-1 srácon. :)
18/L
Barna szemek! Olyan mint a törököknek van! Azt imádom.
Szeretem az izmos pasikat, de nem a halálragyúrt izomagyúakat, hanem csak ízlésesen. Nálam legyen kicsit magasabb, de ne túl magas. A szeplő nem kizáró ok.
De mondok még valamit az ideálom leírásán kívül:
Annak ellenére, hogy milyen pasik jönnek be nekem, a párom kék szemű, közepes testalkatú, velem egyforma magasságú.
:D
sztem ez olyan dolog hogy valaki azt vallja hogy neki aztán csak kékszemű szőke pasi kell, aztán találkozik egy barna szemű barna hajúval és beleszeret:D nem ezen múlik...személy szerint nekem a barátom jön be...195 centi, átlagos testalkat, zöld szem, világosbarna majdnem szőke haj nem rövid és nemis hosszú haj xD
17/l
Szemből csakiscsak a barna. Nem diszkriminálom a kék szeműeket, de nálam sosem tudnának labdába rúgni.
A magasság tökmindegy, én 160 centi vagyok, nálam nagyjából mindegyik fiú magasabb, tehát teljesen mindegy.
Én a vékonyra voksolok, nem szeretem a kigyúrt állatokat.
A szeplő tökre aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!