Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Milyen a kedvenc szemszínetek egy pasin? Magas vagy alacsony? Vékony, kicsit husis de izmos, husis pasik jönnek be? Az kizáró ok ha szeplős?
muhahaaa, mennyi kérdés egyszerre DD:
de azért vagyunk itt hogy válaszojunk, nemigaz?:D
nekem a sötét szeműek tetszenek.. a szép sötétbarna vagy fekete szemektől nekem összecsuklik a lábam is*-* 171,5 centi vagyok, azért egy kicsit legyen nálam magasabb:DD minimum 3 centivel:D kicsit husi de izmos *o* és ha szeplős? ha jól áll neki, miért ne?:P
a szem az madjnem mindegy csak ne legyen oylan nagyon kék *.* attól megvakulok =]
vékony és közepes ne elgyen cosnt és bör és ne, de végülis a z tök mindegy csak ne legyen 120 kg=) a lényeg h van stilusa. :D:D
Köszönöm szépen:)
akkor ezek szerint lenn egy kis esélyem pár lánynál:D
kék szem,kicsit husis de izmos,190 fölötti magasság:D:D
És tényleg igaz.:) Az álompasim a szőke félhosszú haj,kék szem,175180 közötti magasság és husosan izmos.
Ehez képest a párom barna szemü,barna rövid hajú(van amikor kopasz) 190 centi és soványka. :D Nem számít a külső mindenesetben.Ahogy mondani szokták a külső megfog a belső megtart.Nem tudom mi fogott meg benn,de már 2 éve boldogan együtt,pedig 10 év van köztünk. :D
Szóval no para,bejön sok csajszinak a Te külsőd. :) (többek között,ahogy leírtad nekem is :D )
18/L
nagyon sápadt bör,gyönyörü mély barna szemek v vmi olyan ami megfog ami olyan szép hosz szinte vezet, fekete v barna fülalatti haj v vmi egyedi haj nem emos v vmi divat haj imádom ha pasi egyedi, szép vonásai legyen meg arányos az arca pld ne xxl orr.. a teste vékony de ne csontkollekcio és legyen magas..stilusban is az egyedit szeretem pld ha egy pasi infben van akkor megbolondit de ne elegánsan ..egyedien épitse föl a stilusát ...hosszukabát is jöhet pld szüre jo kis sállal...utálom a mai fiukat semmi stilusuk legtöbjuknek kivágott rozsaszin fölsö,csőgatya ,női rövid szörmés kabát egyik fülükbe fülbevaló törnacsuka olyan stilusu mint a nöknek...fujj
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!