Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez igaz? Azt tudjuk utálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igaz? Azt tudjuk utálni akit legjobban szeretünk?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a páromra akivel együtt voltam 5 hónapig szerettük egymást, aztán szakított velem. Majd ezt követően voltak még-két találkozink egy egy szex alkalom, és volt egykét dolog amivel ha megbántottam nagyon tudott rám haragudni. Hiszem , hogy a szerelerem nem mult el. Ilyen esetben lehetséges?

És most ilyen esetben télleg igaz, hogy ha valakit utálunk, azt ugyanugy szeretjük? (Illetve fordítva)

2010. ápr. 16. 22:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivan Igy jártam anyátokkal részt néztél?:D
2010. ápr. 16. 22:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Ahogy látom te is :D...de télleg amugy kíváncsi vagyok :D
2010. ápr. 16. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:

az utálat a szeretet egyik formája.. ez normális

ha már lesz*rod akk az lesz a fura

2010. ápr. 16. 22:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Az utálat a szeretet reciproka.Ugyan olyan heves érzelem. Vagy azért utálod,mert szeretni is tudnád.
2010. ápr. 16. 22:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez hülyeség. Nem sok rációt látok benne.
2010. ápr. 16. 22:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 1 volt bnőmet nagyon utálok. Olyan dolgokat éltem át miatta 2év után, amiket reméltem h sosem fogok. Nagyon szerettem, de ez hasonlóan heves utálatba váltott át nálam. Máig is nehezemre esik vele normális hangnemben szót váltani, akkor is ha az csak mail-ben történik. Ez van. Ennek ellenére mégis azt mondanám, valahol továbbra is szeretem. Nem vagyok rá már kíváncsi, nem akarok tőle semmit, de ha rá gondolok ritkán, érzem h nem múlt el minden. Utálat ide vagy oda, szerettem annyira hogy azt még ez se tudja eltörölni teljesen. Volt mikor kérdezték tőlem h lenne e bármi lehetőség rá h bármikor is újra kezdjem vele, ha tudom h minden olyan lesz mint mikor elkezdtünk járni, és akkor gondolkoztam el jobban. Rájöttem h bár ma már azt akarom h semmi közünk ne legyen 1máshoz, ennek ellenére az a lány akit 1x régen megismertem, és akivel járni kezdtem már vagy 10 éve, ő még most is hiányzik. Sokat változott, már rég nem az a csaj mint akkor. De akit akkor megismertem, máig fontosnak érzem, csak az közben vhol elveszett belőle.
2010. ápr. 16. 23:48
 7/7 anonim ***** válasza:
48%
imádom a páromat...de ha hajnalban felébreszt,akkor húdetudom utálni:D
2010. ápr. 17. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!