Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy mindig az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindig az van messze tölünk akit a legjobban szeretünk?

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 20:08
 1/9 anonim ***** válasza:

Talán az élet ezt irta nekünk.h megkelljen küzdenünk azért,akit igazán szeretünk.messze ment,és ezáltal el kell érnünk azt,h megszerezzük.nem tudom nálad mi a helyzet,szerelem volt,van-e,és h a másik fél tisztában van-e ezzel nem tudom.a kedvesem 1hónapja van külföldön.nagyon rossz nélküle.szerencsére bizok benne,várok rá,és már azt tervezzük,h mi lesz ha hazajön.

Szóval az élet elsodorja tölünk azokat akik igazán fontosak,s küzdenünk kell azért h a miénk maradjon,és h visszakaphassuk öket.ezaz én véleményem.

2009. máj. 21. 20:16
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát igen, az előző válaszoló bizony jókat írt.

Akit én szeretek kb 2000 km-re van tőlem, és nem is tudja, hogy szeretem ;(

De azért kitartás! Akit te szeretsz - hol van? milyen messze tőled?

2009. máj. 21. 21:50
 3/9 anonim válasza:
Az én kapcsolataim úgy alakultak, hogy akit megszerettem, mindig messze volt tőlem. Na nem 2000km-re, de 100-200km megvolt mindig. És persze jogsim sem volt, ami egy kicsit könnyített volna a helyzeten.A távolság pedig egy idő után felőrölte a kapcsolatot. Nem voltunk egymás mellett, amikor szerettem volna párommal megosztani örömömet, bánatomat vagy éppen csak egy kis simogatásra, ölelésre vágytam volna. Ezért elhatároztam, hogy soha többet távkapcsolat! Jelenlegi párom, leendő gyermekem apukája szintén 100km-en túl van. hetente, kéthetente látjuk egymást. De ezek a találkozások valami hihetetlen erőt adnak a többi napra.És hamarosan össze tudunk végre költözni! Én megyek hozzá, mert nagyon szeretem. És megérte az a sok utazás kettőnkért!
2009. máj. 21. 22:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Hello! Én is emiatt szenvedek!Mi 11000km-re vagyunk egymástól,és csak télen meg nyáron tudunk találkozni (vizsgák után) és belepusztulunk...Talán ez az érzelmek próbája,mert csak akkor jössz rá igazán,hogy mennyire fontos neked az a bizonyos valaki,amikor már távol van.És ha hűek maradtok egymáshoz,és ugyanúgy szeretni fogjátok egymást,akkor az a kapcsolat már mindent kibír!
2009. máj. 21. 22:40
 5/9 anonim ***** válasza:
hát tudod zért mert szeretni vkit annyit jelent h a másik(akit szerecc) léténet a hiánya
2009. máj. 21. 22:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez egy jó kérdés (:

De akiknek távol él a szerelmük, azok sokkal boldogabbak, mikor vége látják egymást, és nem lesz unalom a kapcsolatban.

Szerintem.

2009. máj. 21. 22:55
 7/9 A kérdező kommentje:
koztunk nem annyira nagy a tavolsag naponta is megteheto de sajnos a sulitol en nem tudok menni o pedig a melo miatt...egyepkent 32km
2009. máj. 22. 05:48
 8/9 anonim ***** válasza:

ez még a jobbik eset talán... én a rosszabb gödörbe esetem bele...olyan távolság van köztünk barátommal...én megőrülök érte ő pedig egyre távolabb van tőlem...pedig szinte minden nap látjuk egymást...

32 km nm olyan sok nekem párom 50re van:)

sok sikert.

2009. máj. 23. 14:18
 9/9 anonim ***** válasza:

legelsö vagyok.

32 km tényleg nem sok.a párom hollandiában van.és csak augusztusban jön haza. addig internet,telefon.és néha eszméletlenül megbolondulok érte.

és még ráadásul vannak dolgok amik ezt szépétik és csúnyitják,s igy még rosszabb.

2009. máj. 24. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!