Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindig az van messze tölünk akit a legjobban szeretünk?
Talán az élet ezt irta nekünk.h megkelljen küzdenünk azért,akit igazán szeretünk.messze ment,és ezáltal el kell érnünk azt,h megszerezzük.nem tudom nálad mi a helyzet,szerelem volt,van-e,és h a másik fél tisztában van-e ezzel nem tudom.a kedvesem 1hónapja van külföldön.nagyon rossz nélküle.szerencsére bizok benne,várok rá,és már azt tervezzük,h mi lesz ha hazajön.
Szóval az élet elsodorja tölünk azokat akik igazán fontosak,s küzdenünk kell azért h a miénk maradjon,és h visszakaphassuk öket.ezaz én véleményem.
Hát igen, az előző válaszoló bizony jókat írt.
Akit én szeretek kb 2000 km-re van tőlem, és nem is tudja, hogy szeretem ;(
De azért kitartás! Akit te szeretsz - hol van? milyen messze tőled?
Ez egy jó kérdés (:
De akiknek távol él a szerelmük, azok sokkal boldogabbak, mikor vége látják egymást, és nem lesz unalom a kapcsolatban.
Szerintem.
ez még a jobbik eset talán... én a rosszabb gödörbe esetem bele...olyan távolság van köztünk barátommal...én megőrülök érte ő pedig egyre távolabb van tőlem...pedig szinte minden nap látjuk egymást...
32 km nm olyan sok nekem párom 50re van:)
sok sikert.
legelsö vagyok.
32 km tényleg nem sok.a párom hollandiában van.és csak augusztusban jön haza. addig internet,telefon.és néha eszméletlenül megbolondulok érte.
és még ráadásul vannak dolgok amik ezt szépétik és csúnyitják,s igy még rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!