Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nagyon bunkó voltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon bunkó voltam?

Figyelt kérdés

Barátomnak van egy motorja, amit be tettünk a mi panelunk tárolójában mert elromlott. Tegnap már láttam a kiírást, hogy azonnal tegyük ki onnan, majd este feljött az egyik szomszéd, és közölte hogy nagyon zavarja őket a motorból áradó benzin szag, és már a tűzoltókat akarták kihívni hogy vigyék el onnan a motort.

Erre én egyből barátomnak írogattam és cseszegettem hogy minél hamarabb vigye el. Nem írtam trágár szavakat, de kb. 5 percen keresztül írogattam neki hogy vigye el, vagy ki teszem én onnan. Ő éppen dolgozott, és mire ideért tiszta ideg volt miattam, hogy milyen bunkó voltam, mert megmondta hogy késő estig dolgozik és előbb nem tudja elvinni, de cseszegettem így elvitte. Meg írta, hogy nem állok ki mellette, meg bunkó voltam mikor azt írtam hogy ide többet nem hozza, és legközelebb inkább tolja haza a rossz motrát. (az utóbbit nyílván nem gondoltam komolyan)

Most nagyon lelkiismeret furdalásom van. Ritkán veszekedünk, de akkor sem a tányér törős vita van, max én húzom fel magamat és mondom a magamét, aztán utána megbeszéljük és ennyi. Nem akartam megbántani, és most nem tudom eldönteni hogy én voltam a bunkó, vagy a párom húzta fel magát jobban...... nekem az volt akkor a legfontosabb h a motor elkerüljön a házból.

2016. júl. 20. 20:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Fontosabbnak erezted mit gondolnak a szomszedok, minthogy kiallj mellette. Innentol ne vard el h o maskepp tegyen
2016. júl. 21. 00:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Érthető, hogy nem akarsz balhézni a szomszédokkal, de azért estig várhatott volna, főleg hogy megengedted hogy berakja. Néha mindenki hülye ez tény, de az már nagyobb baj, hogy nem is fogod fel mekkora egy bunkó voltál. Tudni kell bocsánatot kérni, ha így viselkedsz.
2016. júl. 21. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!