Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megzavarodott a barátom? Mit tegyek? Okok lentebb
Ez tok olyan mi t az egyik volt pasim, nagy szerelem, nagy korkulonbseg a mai napig nem tudta magat tultenni rajtam (annak ellenere h en dolgoztam, kozos haz se volt, se hitel), vannak ilyen emberek.
A legjobb baratom is ettol szemvedett o 48 volt amikor elete nagy szerelme aki akkor volt 24 elhagyta, azota a csaj mar ferjhez ment, gyereke lett, a baratom is megnosult, gyerek es el is valt de a mai napig ugy emlegeti h az a csaj volt elete nagy szerelme, es egyebkent ot is kezeltek a pszichiatrian mert idegosszeomlast kapott utana. Most a hatvanas eveiben jar es neha meg mindig felhozza, h "ooooo hat a Reka milyen edes volt amikor.." :-)))
Szoval ezen nincs mit magyarazni vannak emberek akik nem tudnak feldolgozni erzelmi csalodasokat es osszeroppannak es utana evekig cipelik magukban. Hagyd ott, mert ha maradsz csak leepulsz mellette plusz ez a pasi egy fantomot uldoz aki sztem mar a nevere sem emlekszik:-)))A gyereknek egy instabil hatter helyett jobb egy egeszseges szulo, a pasi ugyanis beteg. Tuti h harom percre nem hagynam ra a gyerekem.
Ehhez ero kell es az is lehet h konyorogni fog h maradj, vagy teged hibaztatni de muszaj menni:-))
Ja, hogy innen fúj a szél!
Így már érthetőbb a sztori, hogy a pszichiátriát is megjárta...
Én a helyedben soha nem kezdtem volna vele!
Amikor azt mondta, hogy nem vagy elég temperamentumos, olyan pofont adtam volna neki, hogy egyből az lettem volna.
Miért engeded, hogy faarccal szemtől szembe megalázzon?
Ezt nagyon csúnyán elbaltáztad!
Hogy voltál vele képes kibírni ennyi ideig?
Normális nőnek ez már rég szemet szúrt volna.
Azt felfogja egyáltalán, hogy az ő gyerekét várod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!