Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan hibáztat mindenért engem a barátnőm? Megmenthető még a kapcsolatunk?
2 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem őt, de még fiatalok vagyunk (21/L és 23/F).Kb 4 hónapja egy eljegyzési buliban mindketten kicsit bepiáltunk, aztán szexeltünk, viccesnek gondoltuk, hogy a szájjával húzza fel a gumit, de nem volt valami jó ötlet, mert a végén kiszakadt. Kb.15 óra múlva jutottunk esemény utáni tablettához, de nem segített. Mikor pozítiv lett a teszt megbeszéltük, hogy fiatalok vagyunk, ő még tanul én netto 120at keresek, nem tudunk a gyereknek mindent megadni, ha beválljuk, így az abortusz mellett döntöttünk. Mikor elment tanácsadásra többször is fel hozta, hogy mi lenne,ha...de közben ő is tudta, hogy most még nem lehet. Már a műtét előtt is sírt és engem hibáztatott, mert nem vigyáztam, mintha csak az én hibám lenne.
Annyira jó volt vele az elmúlt két év, tudom nyálasan hangzik, de én tényleg napról napra egyre jobban odáig voltam érte, de a műtét után szörnyű lett. Állandóan a fejemhez vágja, hogy rákényszerítettem, nem foglalkoztam vele, nem álltam mellette, hogy engem ez az egész nem is bánt, stb. Mindennap veszekszünk, szex egyszer sem volt azóta, de még egy ölelés vagy csók sincs. Haragszik rám, talán utál is, de én ezt nem tartom jogosnak. Együtt döntöttünk, igaz néha bizonytalan volt, de aztán mindig arra jutott ő is, hogy most ez nem megy nekünk, mégis csak engem hibáztat. Az én hibám,hogy elmentünk az eljegyzésre, hogy ittunk, hogy kiszakadt a gumi, hogy későn vette be a gyógyszert, minden. Mindenkivel undok, szerinte senki se érti őt meg.
Kedves, aranyos és humoros lány volt mindig, de most ezekből egyik sincs meg benne.
Szerintetek túl jutunk ezen, vagy előbb utóbb szakítás lesz? Nem tudom mar hogyan viselkedjek vele, mert semmi se jó neki. Szerintem depressziós is, de nem fogad el semilyen segítséget, mindent támadásnak vesz. Engem is megviselt ez a néhány hónap, de nem hiszem, hogy minden az én felelősségem és hibám lenne.
Hogyan kellene vele viselkednem, hogy legalább a veszekedések megszűnjenek? Régebben csak 5 perces vitáink voltak max, most meg kb 5 perc tellik úgy el, hogy ne kötne belém valamiért.
A troll és vicces válaszokra nem vagyok kiváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!