Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmúlt, kiszeretett a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúlt, kiszeretett a férjem belőlem?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk együtt. 2 gyerekünk van, fiatal és laza pár vagyunk. A gyerekek tervezve voltak, mindketten nagyon örültünk nekik, egy beteljesedés volt. Férjem a mai napig imádja őket és lehetőségeinkhez képest igyekszik (szünk ) is megadni mindent nekik.

A probléma az, hogy egy ideje úgy érzem a férjem egyszerűen eltávolodott tőlem.

Persze tudom, hogy a gyerekek kicsik és az időt be kell osztani, jól meg kell tervezni akár egy reggeli kávézást is, de mégis megriaszt, hogy elmúlt szinte teljesen részéről a sima "megölelem", "odabújok", pusztán érintésből, simogatásból álló testi kontaktus, amit felváltott a nyers szex. Ha van egy szabad fél óránk, egyből nekem áll, hogy szexeljünk, ami ugyancsak kb 10 percig tart.

Nincs benne érzés, se előtte, se utána. Ez viszont megijeszt, mert korábban nem ilyen volt.

Rendben, megértem, hogy nincs idő 1 órás "hülye" ölelgetésre az együttlét előtt. De az hiányzik, ami régen volt, mint mikor elment mellettem, pl. megsimogatta az arcom vagy magához ölelt, nem pedig nekem szegezte a kijelentést a leg lehetetlenebb pillanatban, hogy du*junk.

Én elutasítom őt, taszit.. olyan, mintha egy másik ember volna, nem ismerek rá. Persze ezt ő zokon veszi és elkezdi a fejemhez vagdosni finoman, hogy "már megszoktam."

Ami azért esik rosszul, mert igyekszem a gyerekeket ellátni, a háztartást, mindig minden rendben van, és olykor csak jólesne egy ölelés, amiből indulhatna bármi, de ez nincs. Csak a "parancs", hogy MOST du*junk.

A másik ami megriaszt, hogy akárhányszor látunk valami bulival kapcsolatos esemény, látom rajta, hogy nagyon menne.. Már felajánlottam, hogy menjen nyugodtan, de nem akar.. ilyenkor elkezd a fiatal éveiről beszélni, hogy mekkora nőcsábász, casanova és nagymenő volt, de hogy ez már elmúlt. Ilynkor látom rajta, hogy tényleg megtöri a tudat, hogy ez az időszak elmúlt.

Aztán vannak olyan pillanatok, mikor a semmiből jön egy sugallat neki és elkezd kötözködni és fitogtatni kezdi, hogy ő jobban csinál sok dolgot, mint én. (ezek egyenesen ledöbbentenek és őszintén szülva egészen a sírásig jutok, amin ő kb vigyorog, hogy "csak viccelt, ne csináljam már").

Előfordult már olyan is az utóbbi alkalommal, hogy belázasodtam és semmit az égvilágon nem segített, aminek hangot is adtam, hogy nagyon rosszul esett. Ez megint azért furcsa, mert nálunk ez nem volt szokás, "cserben hagyni" a másikat. Ápoljuk egymást, ha a szükség úgy hozza.

Alapból ő egy jó apa és jó férj, de olykor (és sajnos egyre többször) vannak ilyen hullámai.

Nem tudom mi történt vele... velünk.

Nagyon elszomorít, de az utóbbi hetekben már az is felmerült bennem, hogy talán mégsem vagyunk jó páros, mégsem egyfelé visz az utunk, mint ahogy azt korábban annyira biztosan éreztem, mégsem tudom megütni az ő "nagyszerű" mércéjét, mint hittem. :(

Nem tudom mi volna a jó. Próbáltam már beszélni vele erről,de nem igazán veszi komolyan.

Nem tudom mit tegyek... Mi a megoldás?

2016. júl. 18. 06:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Nem tudok felérni az ő tökéletességéhez. " - nincs ő benne semmi tökéletesség, csak a nagyszájúság.

Én apaként menedzseltem a gyerekeinket, szóval tudok borsólebest főzni tökfőzelékkel és fasírttal fél 6 és fél 7 között, két pelenkázás mellett...

De nem gondolom magam tökéletesnek, és hasonlóan elkeseredett lettem volna, ha az anyjuk ennyire nem értékelte volna a dolgokat.

Felajánlottad a lehetőséget, hogy ő is "pihenjen" otthon pár évet, de nem mert élni a lehetőséggel.

Szóval ne hibáztasd magad, ő szegi meg az esküt, amit tett a házasságkötéskor, nincs melletted a nehézségekben.

2016. júl. 19. 09:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Legalább szexuálisan kielégít?

Vagy nála a szex abban merül ki: "Na, lesz valami?" És utána meg se mozdul, csak hagyja magát kielégítettni?

2016. júl. 19. 10:37
 13/13 A kérdező kommentje:

Tegnap megint beszéltem vele, mindent elmondtam ami bánt teljesen őszintén minden falazás nélkül. A beszélgetés alatti reakciója az volt, hogy mosolygott és mindent megcáfolt, hogy én rosszul érzem, rosszul látom, mert semmi sem úgy van ahogy elmondom. Hiába magyaráztam, hogy mégis valamiből ered az érzés, hogy így érzek, amire annyit mondott, hogy azért mert én mindent magamra veszek.. (??)

Megoldás nem igazán született. Ő az a fajta ember, aki senkinek nem hagyja, hogy igazán kiismerje. Ő ez a tipikus "poker face", soha nem tudhatod, hogy a mosoly mögött nyugalom vagy mi lapul.

Szeretem őt, de akárhogy is próbálja a fejem meggyőzni, régen nem ilyen volt. Sokkal jobban odafigyelt rám, ránk.

Tulajdonképpen az egész beszélgetést avval rekesztette be, hogy "ha nem szeretnélek már régen leléptem volna".

Én csak attól félek, hogy a csodás életünk, ami eddig volt megremegett. És mivel nem egyszer hoztam már fel ezt, hogy beszéljük meg és mindig csak ennyi a válasz, h "én látom /érzem ezt rosszul" , "eltúlzom" nem hiszem, hogy többet fel fogom ezt felé hozni, de attól tartok, h evvel el is kezdünk majd távolodni lassan egymástól. Nem tudok többet tenni. Félek, hogy évek elsodornak minket egymástól és akkor fogja megérteni, hogy eddig miről próbáltam beszélni, mikor már hatalmas szakadék lesz köztünk... :(

Szörnyű ez.

Köszönöm a válaszokat.

2016. júl. 19. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!