Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy a barátom kiszeretett belőlem? Egyáltalán komolyan vesz? Szakítanunk kéne?
A barátom 24, én 19 vagyok,már tíz hónapja járunk kb fél éve kezdődtek a veszekedések,egyre gyakrabban voltak hullámvölgyek. A szüleinek és haverjainak bemutatott,mégis mintha szégyellne. 1 órára lakik tőlem eddig mégis csak 2x jártam náluk és még egyszer sem aludtam nála mert arra nem képes h megkérdezze az apját. Fél éve volt h heti 5x taliztunk,mostanában 2x és nem alszik már nálam annyiszor mint régen. Elegem van de szeretem és nem tudom h mit tegyek mert olyan mintha játszadozna velem mintha nem képzelné velem hosszútávra . Most pl a haverjainál van de nemrég tudtam meg h van ott egy haver csaj is,akkor engem miért nem hívott én azért nem kérdeztem meg mert úgy tudtam h csak srácok lesznek és nem akartam zavarni,de így? Ha felhívom mi a reakciója? Már
Megint mért hívsz,ne zaklass. Amikor kitaláltam h leállok a fogamzásgátlóról megkértem h havi egyszer csináljuk már gumi nélkül erre azt mondta h nem mert nem akar próblémát. Ez nem gáz? Szinte mintha engem nevezett volna annak. Már tiszta depis vagyok. Kérlek adjatok tanácsot.
Nem éri meg. Marhaság. Kezd újra mással.
Én megértem első kapcsolatod életed szerelme volt megittad volna a kivégző pirulát mint Júlia, de majd felnősz megerősödsz és rájössz h jobb is lesz majd.
Uram isten téged jól fejbevertek....el fog ez múlni sokan ilyen meggondolatlanok és butácskák mint te amikor odáig vannak a másikért és még első kapcsolat. de lesz ez még így sem.
Próbáltál már pókot beidomítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!