Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiatal, gazdag, magas, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal, gazdag, magas, és helyes srác vagyok, még sem volt még barátnőm. Miért?

Figyelt kérdés
A fent leírtak jellemzők rám, nagy képűség nélkül. Még sem volt még barátnőm, párkapcsolatom. 21 vagyok.
2016. júl. 17. 13:37
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

En nem pontoztalak le, ellenben kaptal egy pozitívat! ;)

És kösz, majd kitalálom mit kérdezhetnék! :D

2016. júl. 17. 21:21
 22/33 anonim ***** válasza:
Én BAZ megyei vagyok, te? Így talán kisebb az esélye, hogy ismerősnek írsz. Én amúgyis kevés embert ismerek (: 21/L
2016. júl. 17. 22:27
 23/33 A kérdező kommentje:

És mi van ha nem mondasz igazat? :D Ezért nehéz ügy. Társkeresőkre sem regisztráltam ezért. Mert mi van ha egy ismerős meglát, gáz...

Úgy, hogy ahogy írtam, egy szerencsétlenség vagyok, nem tudom mit kéne csinálni

2016. júl. 17. 22:38
 24/33 anonim ***** válasza:

Aha, aha...értem Én,hogy villanymotor,de mi hajtja?

Agyad és farkad is van?

Egyszer összejöttem egy sráccal. Magas volt, kellemes testalkatú (nem az a szénné gyúrt barom,de nem is átlagos), világos szemek, kicsit hosszabb haj....olyan ránézel es ADONISZ...Beszélgettünk. Hamar rájött az ember, hogy nem egy IQ bajnok. Elég tufa agyú volt. Gondoltam eltekintek. Mit ad a szitu, letámad, csak ránézel és 6 orgazmus...Ágy.... akkora volt neki,mint az én mutatóujjam....és olyan vastag is.

Annyira felvoltam húzva hogy én még annyit sem éreztem amennyit egyébként lehet (talán) érezhettem volna....

Tufa is, kukis....áááh nem, köszi.

Ennek ellenére megtalálta az "igazit"...bár nem tudom,hogy egy olyan alkatú lánnyal mit és hogyan lehet csinálni ekkora mérettel, de szeressél egymást...

Ha nálad meg minden klappol,akkor rossz körökben keresel....tudod....semmi kacsaseggszáj,póthaj,mükorom,csöcs/segg kidobós profil kép meg a többi....

2016. júl. 19. 18:17
 25/33 anonim ***** válasza:

Kamu...ha nem akkor tenyleg irhatnal vagy ide vagy privibe egy hosszabb leirast, hogy valami hasznossal tudjunk szolgalni...

Hidd el, hogy nem ismerjuk egymast, mert ha ismernenk egymast mar az enyem lennel :D

Na ez elegge meggyozo volt baba??? XD

2016. júl. 19. 20:08
 26/33 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt beszéljük meg privátban, hátha megoldjuk a problémát. :)

17L

2016. júl. 19. 23:26
 27/33 anonim ***** válasza:
Azt igazából mindenki lesz*rja hogy te minek tartod magad barátom. :) A lényeg az, hogy a nők mit gondolnak rólad. Te hiába mondod magad gazdagnak és helyesnek, ha ez senkire sem hat. Lehet hogy nincs a kisugárzásodban semmi bódító, amivel megfoghatnál egy nőt. Az nem elég ám mindig, hogy te belenézel a tükörbe és elélvezel magadtól vagy az hogy vastag a zsebed. :)
2016. júl. 27. 21:33
 28/33 A kérdező kommentje:
Oké, tehát véleményed szerint nincs kisugárzásom. Ha nincs, akkor hogy szerezzek? :D
2016. júl. 27. 21:50
 29/33 anonim ***** válasza:

nem volt barátnőd?

de attól még dugni dughattál nőkkel

modnjuk ha ez sem volt meg, akkor valójában nem is nézel ki jól.

Ritka nagy bénának kell lenni, hogy jó adottságok mellett ne legyen nő, ugyanis ilyenkor a NŐK szednek fel.

2016. aug. 8. 12:52
 30/33 anonim ***** válasza:
Próbálj kezdeményezni :) lehet nem jó helyen keresgélsz :)
2016. aug. 8. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!