Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal, gazdag, magas, és helyes srác vagyok, még sem volt még barátnőm. Miért?
En nem pontoztalak le, ellenben kaptal egy pozitívat! ;)
És kösz, majd kitalálom mit kérdezhetnék! :D
És mi van ha nem mondasz igazat? :D Ezért nehéz ügy. Társkeresőkre sem regisztráltam ezért. Mert mi van ha egy ismerős meglát, gáz...
Úgy, hogy ahogy írtam, egy szerencsétlenség vagyok, nem tudom mit kéne csinálni
Aha, aha...értem Én,hogy villanymotor,de mi hajtja?
Agyad és farkad is van?
Egyszer összejöttem egy sráccal. Magas volt, kellemes testalkatú (nem az a szénné gyúrt barom,de nem is átlagos), világos szemek, kicsit hosszabb haj....olyan ránézel es ADONISZ...Beszélgettünk. Hamar rájött az ember, hogy nem egy IQ bajnok. Elég tufa agyú volt. Gondoltam eltekintek. Mit ad a szitu, letámad, csak ránézel és 6 orgazmus...Ágy.... akkora volt neki,mint az én mutatóujjam....és olyan vastag is.
Annyira felvoltam húzva hogy én még annyit sem éreztem amennyit egyébként lehet (talán) érezhettem volna....
Tufa is, kukis....áááh nem, köszi.
Ennek ellenére megtalálta az "igazit"...bár nem tudom,hogy egy olyan alkatú lánnyal mit és hogyan lehet csinálni ekkora mérettel, de szeressél egymást...
Ha nálad meg minden klappol,akkor rossz körökben keresel....tudod....semmi kacsaseggszáj,póthaj,mükorom,csöcs/segg kidobós profil kép meg a többi....
Kamu...ha nem akkor tenyleg irhatnal vagy ide vagy privibe egy hosszabb leirast, hogy valami hasznossal tudjunk szolgalni...
Hidd el, hogy nem ismerjuk egymast, mert ha ismernenk egymast mar az enyem lennel :D
Na ez elegge meggyozo volt baba??? XD
Szerintem ezt beszéljük meg privátban, hátha megoldjuk a problémát. :)
17L
nem volt barátnőd?
de attól még dugni dughattál nőkkel
modnjuk ha ez sem volt meg, akkor valójában nem is nézel ki jól.
Ritka nagy bénának kell lenni, hogy jó adottságok mellett ne legyen nő, ugyanis ilyenkor a NŐK szednek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!