Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják hogy a helyes/gazdag/izmos pasik szemetek, amikor a többi is?
amikor írtam pl. egy választ hogy velem is volt köcsög pár pasi, rögtön megkaptam hogy nem a helyesek/izomagyak/gazdagok között kéne keresgélnem.
pedig az igazság hogy eddig minden pasim csóri és átlagos volt, + semmi izom.
akkor hogy is van ez?
sokszor a "szimpla" srácok sem jólelkű, csendes, hűséges blabla emberek...
barátnőimnekl is ilyen átlagosok jutottak, aztán ha jött egy bombázó, kivétel nélkül rámásztam, meg ugyanazt eljátszották amit az általuk annyira leszólt rosszfiúk is.
ez egy mentségkeresés arra hogy nem akar valaki tenni a külsejéért, nem született modellarcúnak, nem milliárdos?
mert azt látom, tépik itt a szájukat, milyen rendesek ők, mégse kellenek senkinek, aztán meg ha nagy nehezen szereznek egy nőt, azt porig alázzák.
:DDD
Még jó, h nem vagy férfigyűlölő... :)
Tudod, van az a mondás, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Nem kell megkeseredett öregasszonyként gondolkodni még ilyen fiatalon...(sem)
messze állok a férfigyűlölettől :D csak bosszant hogy aki valamiben jobb azt le kell szólni
egy helyes pasit ismerek jobban (szomszédom) és már 6 éve boldogan él a párjával. izmos, jól keres, persze gyűlölet tárgya férfikörökben.
a lányismerősöm párjai meg... nem hogy nem tesznek magukért, de olyan szövevényes hazugság és megcsalás hálóban vergődnek hogy hihetetlen.
melyik csaj ne lenne elkeseredett, ha sorozatosan ezt kapja, annak ellenére hogy naivan azt gondolta, egy nem Alfa-hím majd hű lesz, és még sikerült is beleszeretnie.
amilyen az ajdonisten? ezek a csajok nem ezt adták, mégis ezt kapták...
alfák között is vannak segg..fejek csak ott több mint a béták házatáján. Vajon én mi vagyok? alfa nem, de olyan béta se...
Ha lenne egy átlagos szép, szerető bnőm, nem másznék bombázókra részegen se.
Én eleve nem értem ezeket az előitéleteket! És azok a nők, akik azt mondják,h minden pasi egyforma (minden gazdag pasi bunkó, és minden csóró csúnya és buta) meg is érdemlik az olyan "társakat", akik kicsesznek velük.
Volt már pasim mindkét "fajtából", és elmondhatom,h eddig csak pozitiv tapasztalataim vannak...de ehhez az szükséges,h én is rendesen viselkedjem velük...tehát nincs csak balfék pasi v csak balfék nő, hiszem azt,h ahhoz,hogy egy kapcsolatot elcsesszenek ó, ketten kellenek!
Én annyit mondok kommunikáció.Ott eldől minden.Nekem volt már állati jólkinéző pasim is átlagos anyagi helyzettel,de a kommunikáció nem jött össze,viszont brutáljó volt a szex.Aztán lecserélt sztem vmi bombázóbb csajra:) Volt gazdag jóképű diplomás pasim is.Ő csalfa volt,de ezt tudtam róla még mielőtt összejöttünk volna.Fúj de ronda nője lett utánam pff :D(a kommunikáció jó volt köztünk a szex tűrhető,csak túl sokat képzeltem bele).
Aztán volt olyan,aki halálosan idegesített,az egész személye és a viselkedése.De valami hihetetlen szexuális vonzalom volt köztünk...a mai napig is.Ő se csóró mondjuk.
Aki pedig igazán szerelmes volt belém,ő meg külsőre nem jött be,de másban rendben volt.
Szóval nálam eddig mindig volt valami,ami hiányzott az eddigi pasijaimból/párjaimból...Kiváncsi vagyok találok-e még olyat,aki ezektől tud különbözni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!