Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha minden mas jo, de a szex nem?
Azt leszogeznem elore, hoy sajnos nagyon sok rossz tapasztalatom van parkapcsolatok teren, volt amelyik egeszen tragikus befejezessel ert veget... Igy azt tudom mondani, hogy rettentoen felek egy ujabb csaloadastol. Van egy lanyom, most megismerkedtem egy ferfival akinek szinten van gyereke. Minden teljesen jo koztunk, megertjuk egymast, rengeteget beszelgetunk, jo hatassal vagyunk egymasra, O is nagyon sok rossz dolgon ment keresztul eddigi elete soran. Hianyzunk egynasnsk es nagyon szepen epitgetjuk a kettonk lelki kapcsolatat.
Viszont a szexel engem erintoen van problemank ugyanis bar elvezem az egyuttleteket elelvezni meg nem sikerult. Nem sokat voltunk eddig egyutt de akkor nem sikerult. Nem merem neki elmondani mert nagyon rastresszel amugy is, hogy minden jo legyen es felek az megolne az egeszet. Igazabol en mindig is vehemens fajta voltam szex teren, mostanra tudok merlegelni, hogy szamomra ez mar harmadlagos dolog lett.. de nyilvan fontos egy kapcsolatban.
Voltatok mar igy? Ez idovel javulhat?
Nem lehet megmondani. Lehet másokkal is így alakulna jelenleg. De az is lehet, hogy nem.
Szerintem érdemes esélyt adni neki, hogy kiforrja magát a dolog. Esetleg mélyen magadba nézni, hogy miért is alakul így, és anno mikor viszont sikerült, mi volt másként.
A női orgazmus kényes terület. Azonban ha valóban igyekszik, egyszer majd csak sikerül ellazulnod , megtalálnod vele a közös hangot aktus alatt is és megoldódik.
Viszont én inkább abban találok kivetnivalót, hogy nem akarod ezt megosztani vele, nehogy így megy úgy... Igenis erről is beszélni kell. Sőt, én egyenesen amondó vagyok, hogy addig nem fog megoldódni, míg titkok vannak ezen a téren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!