Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1éves a babám és pasidilemmában szenvedek, melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Akivel már jutottam csokig és a gyerekemet szereti és viszont csak külföldön dolgozik vagy akivel még semmi nem volt de nagyon jokat dumálunk és néha borzongok!?Hozzáteszem a másiktol is borzongok:)nem tom mit tegyek dönteni kéne nem vagyok aza két vasat tüzben tartó tipus!!!2010. ápr. 15. 22:05
1/5 anonim válasza:
Húha...ha megvan a kémia a "borzongóssal" és ő is tisztel és szeret téged,és megbecsül,akkor sztem őt.Fontos h a gyermeked is szeresse!ennyi.23L.
2/5 anonim válasza:
Mi baj van azzal, ha külföldön dolgozik?
Amúgy ilyen esetben szerintem nem hagyhatod külsős emberekre a döntést. A másik már ismeri a babát? Mert elég komoly szempont, hogy szereti-e a gyerekét, vagy sem. Viszont az is ott van, mint szempont, hogy az, aki külföldön dolgozik, nem lesz sokat a babával, a gyerek alig fogja ismerni, ha gyakran lesz távol...
3/5 A kérdező kommentje:
Nem baj ha külföldön dolgozik csak nincs annyit itthon,a másik nem ismeri a babát és még nem történt vele semmi !csak véleményeket várok:)
2010. ápr. 15. 22:20
5/5 A kérdező kommentje:
Megcsalt és elhagyott még terhesen a kedves apuka!
2010. ápr. 15. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!