Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem jóvá?
Figyelt kérdés
Van egy barátom akit nagyon szeretek, de elkövettem egy hibát...Az apám alkoholista és csak az ideget eszem miatta, és nem egyszer rajta vezettem ezt le. De most messzire mentem. Nagyon megbántottam. Köszönöm a válaszokat!2016. júl. 15. 21:52
1/3 anonim válasza:
Tedd fel neki ugyanezt a kérdést. Mondd el, hogy miért tetted, hogy nagyon sajnálod, hogy tudod, hogy nagyon megbántottad, és kérdezd meg tőle, hogy hogyan tehetnéd jóvá. Mi ezt nem tudhatjuk.
2/3 anonim válasza:
Törj el egy tányért.
Utána kérj tőle bocsánatot.
Újra egyben van a tányér?
3/3 A kérdező kommentje:
Azért ennyire nem durva a dolog, hogy nem lehet jóvá tenni
2016. júl. 15. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!