Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék megszabadulni ettől a függéstől?
Kérlek segítsetek.
A helyzet az, hogy szeretem a barátomat, vonzódok hozzá elég rendesen. Viszont ő teljesen magának akar engem, és szinte megfojt ezzel. Nem tehetek egy nyugodt lépést sem házon kívül, mindenről tudni akar. Mikor, kivel beszéltem, miért stb. Ez fél éve kezdődött nála. Azzal tisztában vagyok, hogy ez abnormális. Pár hónapja már szeretnék kilépni a kapcsolatból, de nem tudok, valahogy mindig visszatáncolok. Már arra is gondoltam, hogy szakember segítségét kérem...
Ugyanigy voltam en is. Illetve a baratomnak volt elege, h magamhoz akartam lancolni. Azota lepten nyomon ismerkedek, talalkozok pasikkal. Ugy alazom meg, ahogy tudom. O most teper, de engem mar csak az hajt, hogy okozhatok neki fajdalmat es hogy tudom minel tobbszor megalazni.
A legduhitobb, h ebbol azt erzekeli, h vonzobb lettem.
Én nem akarok senkit megalázni, sem megbántani. Főleg nem azt, akit szeretek, úgy semmi értelme egy kapcsolatnak...
Szakítani akarok, mert teljesen kikészít a bizalmatlansága, nem lehet vele beszélni értelmesen, azt hangoztatja, mindent tudni kell a másikról. (...)
Csak valamiért mégsem megy az elválás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!