Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha egy nő a pasija nélkül akar elmenni bulizni?
"Hát én nem szólok neki semmit, menjen és bulizzon. De attól a pillanattól egyedülálló lesz mert nekem ilyen nő nem kell."
Így van!
Engedd el, legalább lelép magától. Nem te leszel a szemét, hogy kidobtad. Úgyis ismerkedni akar elmenni. Ha nem talál új kandúrt, akkor visszamegy hozzád, ha talál, akkor amint biztos lesz kidob téged. Persze közben "lefekszik" pár emberrel. Már nem a te csajod, csak még nem tudsz róla.
Én is úgy gondolom, mint te. Akkoriban én vigyáztam a csajomra, és nem engedtem el, csak osztály találkozókra. Sikerült neki ott is félredu...ni, csak nem bizonyítható. Ma már tudom, hogy el kell engedni, hadd menjen, és akkor legalább nem keseríti meg az életet.
Minél jobban ragaszkodsz hozzá, annál inkább rosszalkodni fog, és megalázni.
Ha szeretne, és nem akarna félrelépni, akkor nem is akarna elmenni. Főleg nem ezzel a barátnőjével. Illúzióid ne legyenek. Azért barátnők, mert közel azonos a személyiségük, és a viselkedésük. Tehát ha a barátnője könnyűvérű, akkor ő is az. Annyi különbség lehet, hogy a barátnője a kelendőbb, és neki, csak kevesebb pasi jut. Soha ne vedd feleségül!
1-5-8 vagyok!
Én akkor is teljesen igazat adok a kérdezőnek.
Egy párkapcsolatnak vannak íratlan szabályai,amit minden erkölcsileg igényes ember tud,érez,és betart akaratlanul is.
A párkapcsolat azt jelenti,hogy a páromat szeretem,jól érzem magam vele.Ha jobban érzi magát valaki egy buliban,az azt jelenti,hogy nem szublimálja a párkapcsolata.
Más egy baráti társasággal egy beszélgetés,egy kávézás,mint egy buli,ahol nyilván indul a piálás,stb.
Én is megszüntetném a kapcsolatomat,ha ezt csinálná a párom,mert baromira rosszul esne,hogy ilyen eszébe jut egyáltalán.
Az élni és élni hagyni elv pedig persze,működik,de akkor ne akarjon valaki párkapcsolatot.
Egy párkapcsolatban millió közös programot lehet csinálni azzal a személlyel akit szeretünk,és olyan programokat,aminek van is értelme,tehát ez ugyanúgy élet,mint mint egy buliban félkómásan rázni a rongyot.Ha valaki pedig nem talál "életet" a párkapcsolatában,annak nem való a kapcsolat.
Persze ez attól is függ,hogy valaki melyik korosztályba,melyik társadalmi szintbe tartozik.
Egy "frankómegmondós"érzéketlen tahó tacskó pr0ligyereknek mindig is a bulikról,a balhékról,a lazaságról és az öntörvényességről fog szólni az élete.
Persze mindenki máshogy látja ezt az egészet,de például én biztos nem hoznám ilyen helyzetbe a páromat.
Egyébként pedig egyszerű,mindenki próbáljon meg azonos értékű párt keresni,választani,és ami nem megy,azt abba kell hagyni.
üdv.
"Az élni és élni hagyni elv pedig persze,működik,de akkor ne akarjon valaki párkapcsolatot."
Miért ne akarjon? Mert te azt mondtad? Úgy kellett volna írnod, hogy ne akarjon VELED párkapcsolatot. Annak már lenne értelme. De szerintem aki élni akar, az alapvetően nem is szeretne tőled semmit. Aki a fenekedben akar élni, az meg majd megtalál. A többieket meg hagyd békén, engedd meg, hogy ne a te szabályaid szerint éljenek és létesítsenek párkapcsolatot.
"Egyébként pedig egyszerű,mindenki próbáljon meg azonos értékű párt keresni,választani,és ami nem megy,azt abba kell hagyni."
Pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!