Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gáz ha egy nő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha egy nő a pasija nélkül akar elmenni bulizni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet állt elő, hogy párom (barátnőm) nélkülem akar menni a legjobb barátnője társaságába bulizni. Nekem ez nem igazán tetszik mert a barátnője eléggé könnyűvérű hölgynek számít. Sok érdekes történetet hallottam róla már, emiatt rossz érzésem van. Meg én úgy képzelem el, ha párkapcsolatban vagyunk akkor mennyünk már együtt ilyen helyekre és ne külön külön. Én most vesztem össze a legjobb barátommal, mert a párom miatt nem tudtunk menni egy közös barát születésnapjára. Mivel én magamba nem akartam menni!
2016. júl. 15. 18:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Én nem mennék a párom nélkül, és ő sem nélkülem. Inni, dumálni a haverokkal vagy a barátnőkkel az más, de buliba nem. De ezt megtiltani nem lehet, mi sem tiltjuk meg egymásnak csak egyszerűen nincs rá igényünk. Ha neki van akkor had menjen, ha tényleg csak táncolni mennek nem pasizni abban nincs semmi rossz.
2016. júl. 15. 18:42
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nem tilthatod mindentől. Lehet, hogy a barátnője könnyűvérú, de ő nem. Ha pedig meg akarna csalni akkor úgyis talál ró módot szóval semmit nem érsz azzal, ha nem engeded.

A barátoddal pedig saját miatt vesztél össze.

2016. júl. 15. 18:51
 13/29 A kérdező kommentje:
Hát én nem szólok neki semmit, menjen és bulizzon. De attól a pillanattól egyedülálló lesz mert nekem ilyen nő nem kell. Aki meg akar magába menni bulizni az keressen olyan férfit maga mellé, de utána ne sírjon hogy becsapják átverik stb
2016. júl. 15. 19:01
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Na, hála az égnek. Szurkolok a lánynak, hogy találjon egy felnőtt, kiegyensúlyozott férfit.
2016. júl. 15. 19:05
 15/29 A kérdező kommentje:
Nyugodtan!
2016. júl. 15. 19:06
 16/29 anonim ***** válasza:
94%
Ha meg akar csalni, úgyis megteszi. De nem csak buliban, hanem bárhol a hátad mögött is megtehetné. Tehát szerintem felesleges aggódnod, mert nem tenne ilyet, ha nyíltan eléd merészelt állni, hogy bulizni fog a barátnőjével. Mindenképpen pozitívum a csaj, hogy nem sumákol.
2016. júl. 15. 19:08
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek egybenőve, se egymáshoz kötve.

Meg kéne hagyni egymás szabadságát!

Nem kell mindig egymás nyakában lógni, wc-zni is együtt akarsz vele menni?

Ne fojtsd meg a ragaszkodásoddal!

Én értem, hogy rosszul esik, de az embernek saját térre is szüksége van, még egy párkapcsolatban is.

2016. júl. 15. 20:03
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

"De ha valaki még "élni akar" akkor minek neki párkapcsolat?"

Te nagyon kevered a szezont a fazonnal. Mi köze van a disconak a párkapcsolathoz? Csak az bulizhat, aki egyedülálló? Vagy aki bulizik, az feltétlenül meg is csalja a másikat?

Elárulok neked egy titkot. A jó párkapcsolat attól működik, hogy a felek nincsenek összenőve, és akkor sem paráznak, ha a másik épp nincs velük, mert megbíznak benne. Hidd el nekem, mert jóval idősebb vagyok nálad.

Elárulok egy másik dolgot is. Alig várom, hogy a harmadik gyerek is akkora legyen, hogy el tudjak menni a barátnőimmel bulizni. A férjem kifejezetten támogatja az ötletet. Most egyébként ő nincs itthon, de nem agyalok azon, hogy mit csinál. Meg sem fordul a fejemben, hogy megcsal, vagy ilyesmi.

De el kell jutni erre a szintre, neked is ajánlom, hogy kicsit átértékeld a dolgokat.

2016. júl. 15. 20:10
 19/29 anonim ***** válasza:
51%

Kezdem azt hinni hogy az exem becsajozott. :D

Egyébként baromi gáz amit csinálsz. Egy időben én is csináltam ezt, mindenhova vinni kellett a pasimat is, mert 'ne menjek nélküle' de oersze ő egyedül nem akar fiú lenni mert az szar meg ciki, tehát ÉN intézzem el, hogy jöjjön még fiú, mert ő nyomorék és nem bírja ki hogy nélküle megyek, vagy egyedül lenne fiú.

A saját barátnődben kell megbíznod, az tökmindegy, hogy a másik lány milyen. Attól, hogy a másik táncol/iszik pasikkal/smárol, a barátnőd nem fog, ha szeret. Ha meg akarna csalni, megtehetné munkába/suliba menet is.

Menjél te is a barátaiddal, nem kell disznó módra inni egyikőtöknek sem, és nem lesz semmi bajotok 1-1 estétől....

2016. júl. 15. 20:14
 20/29 Szergej55 ***** válasza:
100%
NEM kell folyamatosan egymás seggében lógni. Ha megfojtod, előbb-utóbb úgyis elvágod magad nála, erről sokan tudnánk mesélni, ne aggódj.
2016. júl. 15. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!