Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok, ha a párotok azt mondaná, mikor felvennének munkahelyre, hogy 2x annyit fizet inkább nektek, csak ne menjetek?
Egész eddig mindent felesben fizettünk, diákhitelem van... Simán elnézte, hogy én napokig tojáslevest eszek száraz kenyérrel, meg hasonlók, pedig jól keres.
Egész hamar találtam állást a suli befejezése után, nem is fizetnének rosszul. Nagyon örültem neki, mert már frusztráló, hogy ennyire nem tudok magamnak semmit megvenni, se ruha, se smink, pedig régebben nagyon szerettem az ilyesmit.
Egész addig támogatott, amíg ki nem derült, hogy ténylegesen megkaptam az állást. Azóta dühöng, hogy így majd hideget eszünk minden nap, rumli lesz a lakásban és szex se lesz, mert fáradt vagyok. Azt mondta, hogy inkább 2x annyit fizet nekem, mint amit ígértek, mert a "kapcsolatunk megér neki ennyit". Nagyon szomorú vagyok, hogy így viselkedik... ráadásul ha esetleg a múltban felajánlotta, volna, hogy kicsit kisegít anyagilag, akkor nem akartam volna ennyire gyorsan munkáért kapálózni. Mikor ezt elmondtam neki, annyi volt a válasz, hogy hát sosem szóltam.
Köszi előre is a válaszokat!
Ez igen. Milyen "szerelmes" az úriember.
El sem hiszem, amit olvastam, de komolyan azt akarja, hogy te legyél a házvezetőnője?
Nehogy belemenj az ajánlatába. Sőt, én a helyedben már régen nem is lennék vele.
"ha nem egyszerre újat próbálok mindenből keresni, hanem megjavítani azt, amim van, és ez a párkapcsolatomra is igaz"
Ez szerintem alapvetően jó hozzáállás, csak azt érdemes reálisan felmérned, hogy ebben mi a te mozgástered, és mi nem.
Ha tényszerűen írtad le a dolgokat, abból eléggé lejön, hogy a párod egy önző mentalitású ember, aki nem támogatott, amikor megtehette volna, miközben gyakorlatilag viszonzás nélkül kiszolgáltad (mivel diákként, diákhitellel a nyakadban is mindent felesben fizettél, mikor ő jól keres, a háztartási teendőket viszont nem igazságos munkamegosztás alapján végeztétek), most meg, amikor önálló kereseted lehetne, szívesen tartana (anyagilag is) kiszolgáltatott helyzetben.
"mert a "kapcsolatunk megér neki ennyit""
Ha anyagilag most futná neki a dupla béredre a kényelme érdekében, akkor hogy teszed helyre a fejedben és a szívedben, hogy Te annyit nem "értél meg neki", hogy annyi "nagylelkűség" vagy jó szándék lett volna benne, hogy te is valami rendesebb kaját egyél vele együtt, amikor annyira ki volt számítva a pénzed?
De ha bízol benne, hogy az alapvető hozzáállását, lelkületét meg tudod változtatni, akkor sok sikert hozzá!
(És ezt tényleg nem iróniából mondom, hanem őszintén kívánom neked.)
Gondolkodtam az ügyön.Az tiszta sor,hogy a pasi nem érdemel meg.
Ha meg tudod tenni és tartja a szavát,akkor csináld azt,hogy belemész és a pénz felét elteszed egy bankszámlára minden hónapban.Egy év után lelépsz (közben keresed az igazit) és lesz pénzed is és dolgoznod sem kell egy évig.Persze nem tudom,hogy én meg tudnám-e tenni,de ha a pasi ilyen,akkor nem sajnálnám,kihasználnám a helyzetet.Elméletileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!