Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy reagálnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagálnátok, ha a párotok azt mondaná, mikor felvennének munkahelyre, hogy 2x annyit fizet inkább nektek, csak ne menjetek?

Figyelt kérdés

Egész eddig mindent felesben fizettünk, diákhitelem van... Simán elnézte, hogy én napokig tojáslevest eszek száraz kenyérrel, meg hasonlók, pedig jól keres.

Egész hamar találtam állást a suli befejezése után, nem is fizetnének rosszul. Nagyon örültem neki, mert már frusztráló, hogy ennyire nem tudok magamnak semmit megvenni, se ruha, se smink, pedig régebben nagyon szerettem az ilyesmit.

Egész addig támogatott, amíg ki nem derült, hogy ténylegesen megkaptam az állást. Azóta dühöng, hogy így majd hideget eszünk minden nap, rumli lesz a lakásban és szex se lesz, mert fáradt vagyok. Azt mondta, hogy inkább 2x annyit fizet nekem, mint amit ígértek, mert a "kapcsolatunk megér neki ennyit". Nagyon szomorú vagyok, hogy így viselkedik... ráadásul ha esetleg a múltban felajánlotta, volna, hogy kicsit kisegít anyagilag, akkor nem akartam volna ennyire gyorsan munkáért kapálózni. Mikor ezt elmondtam neki, annyi volt a válasz, hogy hát sosem szóltam.

Köszi előre is a válaszokat!

2016. júl. 14. 17:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
95%

Nem keresek kifejezetten jól, de nem nézném el, hogy száraz kenyéren és tojáslevesen él a párom diákként, hitellel a nyakán, miközben én anyagilag is megtehetném, hogy segítek.

Tudj különbséget tenni aközött, hogy szeret, vagy szüksége van rád a komfortos kis életéhez!

Eszembe nem jutna nem elvállalni a munkát. (Mondjuk nem is maradnék ilyen önző pasival, aki csak a saját érdekeivel törődik.)

Amúgy ha belemennél abba, amit akar, aztán X év után majd munkát keresnél, akkor mit írnál a szakmai önéletrajzodba? Házvezetőnő voltál?

2016. júl. 14. 19:15
 12/27 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Fogadd el az állást,a párod pedig dobd ki azonnal. Azt akarja, hogy érzelmileg és anyagilag is tőle függj, ami a bántalmazó viselkedés egyik jele.
2016. júl. 14. 19:24
 13/27 anonim ***** válasza:
Én most azonnal lapátra tenném az tuti. Nem normális a pasid ugye tudod?
2016. júl. 14. 20:00
 14/27 anonim ***** válasza:

Tehát a te dolgod a házimunka, főzés, szex. Cserébe fizet érte.

Hosszú távra ugye nem tervezel vele!? Gyerek meg ilyenek...

Az milyen szép lenne: ház ragyogjon, kaja az asztalon, ruhát a kirakatban látsz, és két óra alvás után legyél szexdémon. Egyébként két hét múlva félrelép, mert már nem adsz magadra, és a tested se a régi.

Mit szeretsz te rajta!?

Ez egy önző, hisztis pöts. Jobbat nem találtál?

2016. júl. 14. 20:02
 15/27 anonim ***** válasza:

Elég érdekes a párod.

Örülnie kéne, hogy van célja az életednek és nem csak eléldegélsz mellett meg kiszolgálod...

Hagyd ott amint teheted!

2016. júl. 14. 20:03
 16/27 anonim ***** válasza:

Ebben a kérdésnél még egynehány arab pasi is normálisabban reagál,pedig mennyire lenézzük mi őket.Meg nem nézik ölbetett kézzel,hogy a párjuk vegetál,diákhitellel a nyakukon,tisztelet a kivételnek persze.

Te se vagy normális,hogy egy ilyen önző fax mellett így kitartasz,az is biztos.

2016. júl. 14. 20:05
 17/27 anonim ***** válasza:

Látom, hogy fontolóra sem vetted, hogy szakítasz.

Érdekes, hogy Ti nők ezt, hogy vagytok képes így elviselni.

Szerintem nem lövök mellé ha azt mondom, hogy idővel megszakad köztetek a kapcsolat, addig meg elvesztegettél X évet "vele".

És utána már hiába ismered be, hogy tényleg igaza volt a sok embernek körülötted, aki ezt javasolta...

Kíváncsi lennék, hogy mikor történik ez meg...

2016. júl. 14. 20:08
 18/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy aggódtok értem, és higgyétek el, nekem s megfordult a fejemben, hogy nem biztos, hogy egymáshoz valók vagyunk. De úgy érzem helyesnek, ha nem egyszerre újat próbálok mindenből keresni, hanem megjavítani azt, amim van, és ez a párkapcsolatomra is igaz.

Ma este ha hazajön, megpróbálom megbeszélni ezt az egészet vele, és tudtára adom, hogyha a jövőben nem viselkedik ebben a témában normális ember módjára, aki támogatja a párját a céljai elérésében, akkor nem lesz hosszú jövőnk együtt. Végülis én is ezt próbáltam végig tenni, segítettem neki a háztartásban, hogy ő a karrierjére koncentrálhasson - úgy fair, ha erre ő is hajlandó.

2016. júl. 14. 20:23
 19/27 anonim ***** válasza:

Persze legyen így!

Viszont itt megjavítanod ezeket a dolgokat nem neked kell...

2016. júl. 14. 20:36
 20/27 anonim ***** válasza:
Sürgősen ki kell dobni.Már eleve az gáz,hogy elnézte,hogy szinte éhezel.Kell neki a házi cseléd,az is lejön.Ki akar sajátítani.Ilyennek nem való barátnő meg feleség.Pasi miatt soha ne mondj le munkát,mert függni fogsz tőle.
2016. júl. 14. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!