Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiaknak miért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak miért nincs önkritikajuk?

Figyelt kérdés
2016. júl. 14. 11:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Utolso nagy tevedesben vagy,a nok logikusak meg ha nem.is tinnek annak,vagy elsore nem lehet erteni oket,mivel nem erdeklik a ferfiakat a erzelmivilaguk es gondolkodasuk ìgy sosen fogjàk ôket megismerni sem,van amikor a hormonrendszer bezavar,de az nem jelenti hogy nem logikusan gondolkodnak!
2016. júl. 14. 12:05
 12/20 A kérdező kommentje:
*Tünnek,elnézést telorol ìrok
2016. júl. 14. 12:07
 13/20 anonim ***** válasza:
6%

#11:

Nekem ne magyarázd meg a nőket ;-) Úgy válogatok köztetek, ahogy nekem jól esik, pont azért mert tudom, hogy hogyan gondolkodtok :-D :-P

Az általánosítás butaság! Gondolom valami sértett bakfis vagy, akinek egyvalaki beletaposott a lelki világába és most rá akarod húzni az egész férfi társadalomra a vizes lepedőt. Gyermeteg és tények nélküli az érvelésed :-P Akarsz a valós problémádról beszélni? ;-)

2016. júl. 14. 12:12
 14/20 A kérdező kommentje:

Kedves utolso!

Attol hogy te azt hiazed ki tudot ismerni a noket,meg nem biztos,amugy meg ha annyira tudod oket kezelni,miert vagy roszorupva a valogatasra?Valoszinu mert nem maradnak meg melletted,talan pont azert mert sosem tudtad megerteni oket...vagy ok igyekezetek ,de feladtak pont a kerdesem miatt..nincs inkritikatok,csaknaz ego!

Nem a serelem beszel belolem,hanem a megfigyeles,nem ertem miert gondoljak a ferfiak,hogy ha egy no eszrevetellel szolgal az mindjart vele tortent meg..na ez tenyleg tenyleg alltalanositàs!

2016. júl. 14. 12:48
 15/20 anonim ***** válasza:

#14:

1., Tisztelem és szeretem a nőket, pont azért igyekeztem kiismerni őket, mert pontosan tudom, hogy az agyukon keresztül lehet őket megfogni :-P

2., Azért volt már aki meg tudott mellettem maradni 18 éven keresztül (gondolom nem rovod fel hibámnak, hogy a kapuzárási pánikja miatt r.i.banc lett és az nekem nem fért bele ... még hozzátenném, hogy próbálta sokszor visszakönyörögni magát ő is és más régebbi kapcsolataim is :-D)

3., Nem rászorulva vagyok a válogatásra, hanem azért válogatok, mert engem nem kaphat meg bárki közületek ;-) De egyébként meg most már a hedonizmusnak hódolok, így nem is akarom, hogy nagyon megmaradjon egy is :-P

2016. júl. 14. 13:00
 16/20 anonim ***** válasza:

#9: arra nem gondoltál, hogy pont a logikátlanságod miatt látod a logikát logikátlanságnak? :D

Na, de komolyra fordítva a szót: be kéne fejezni a hisztit és el kéne mondani, pontosan mi a problémád, mi a kérdésed.

Tény, hogy a nők általában érzelmesebbek és a férfiak általában logikusabbak. Az, hogy a nők jól megértik egymást, nem jelenti azt, hogy logikusak is.

És hol jön a képbe az önkritika? Az önismeret és önkritika hiánya épp úgy vonatkozik nőkre és férfiakra, teljesen általános jelenség.

Nekem úgy tűnik, hogy valami sérelem ért és most íyg próbálod kipanaszkodni magad. A fórum nem erre való. Ha van konkrét kérdésed, akkor tedd fel, de ha nincs, akkor fejezd be ezt a hülyeséget. A logikáról pedig inkább ne ossz, mert nem annyira megy.

2016. júl. 14. 15:40
 17/20 A kérdező kommentje:

Ez a konkret kerdes,es ki lett fejtve,szerintem el sem olvastad!

Logigakatlansag?Megis mi lenne ebben,hiszti?miert hisztiznék?

Leirtam en mit latok es feltettem rola egy kerdest,szerintem meg pont te vagy az aki serult ,ha nem igy volna hozza sem szoltal volna,pont te vagy aki hisztizni jott,es okoskodni..nincs erre szukseg,latom az ego rendesen dolgozik benned is;)

2016. júl. 14. 16:43
 18/20 A kérdező kommentje:
A tapasztalataim mondjàk,nagyon sok eset van szinte csak ezt latom,a nok hiaba probalnak ravezezni egy ferfit dolgokra ahelyesebb iranyba a jobb meglatasba aminek egyertelmu oka es eredmenye volna,a ferfiak semmibe veszik,marcsak dacbol sem hallgatnak a nore..meg akkor sem ha egyebbkent egyertenek..a sajat hianyossagaikkal,szenelyisegproblemaikkal nem.kepesek szembenezni,tudomast venni rola,meg akkor sem.akkor elottuk a bizonyitek..a nobszamukra csak leigazo elenfel,mert akkor az o egojuk vereseges volna,pedig nem gondoljak hogy a not ez pont nem erdekel,csak a cel..ahogy emliettem tul sok peldat irhatnek de nem.lenne eleg egy het sem..
2016. júl. 14. 16:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Hülye egy kérdés.

Amúgy senkinek sem tűnt fel, hogy ezt egy femnáci írja?

Az idiótizmust, egyik nemnél sem bírom, de ettől függetlenül, előre látom, hogy le leszek pontozva

2016. júl. 14. 21:01
 20/20 anonim ***** válasza:

#18:

Ezt valami feminista kiáltványból másoltad? Légből kapott teóriák amiket leírtál, nem láttál te ilyeneket. Ezek a férfiellenes feministák általánosításai bármilyen kézzelfogható tény nélkül. De ha te azt állítod, hogy egy hétig tudnád sorolni, akkor rajta! Nekem belefér, hogy elolvassam; mert eddig csak üres frázisokat pufogtattál, amit bárki ugyan így leírhat minden tény alap nélkül.

2016. júl. 15. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!