Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert ne vegyek fol minit, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ne vegyek fol minit, ha tetszik a ferfiaknak?

Figyelt kérdés

Nincs senkim, es mindig is onbizalomhianyos voltam. Multkor egy pantos magassarku volt rajtam, miniruha(de az nem latszott ki a kabat alol), es ra majdnem terdig ero kabat. 1 ora alatt biztos volt vagy 5-7 ember, akin lattam, hogy latvanyosan tetotol-talpig megnezett, paron oda is szoltak, hogy milyen szep vagy. Jol esett. Viszont a szuleimnek nem tetszik ez a stilus, pedig tenyleg nincs kinn semmim.

23L

2016. febr. 16. 14:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
67%

Kérdezném, neked az miért jó, ha csak akkor találnak "értékes" embernek, és dicsérnek halálra, ha kirakod a fél segged?

Én pont az ellentét vagyok, fiús stílussal, mert nem akarom, hogy mindenki engem méregessen.

Ha így mondja valaki, hogy szép vagyok, na az az igazi.

2016. febr. 16. 14:41
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

23 évesen még a szüleid döntik el, hogy mit vegyél fel?

Ez egy kicsit nevetséges már, bocsi.

Azt veszel fel, amit akarsz. Elméletben felnőtt nő vagy, de lehet, hogy tévedek, ha ennyire bizonytalan vagy, ahogy a kérdésed is tükrözi.

Egyébként pedig MAGAD miatt öltözz első sorban, olyat vegyél fel, amiben jól érzed magad, és ne a férfiaknak öltözz ki!

2016. febr. 16. 14:43
 3/20 A kérdező kommentje:
Maximalista vagyok, minel tobb pasinak tetszem, az egomnak annal jobb.
2016. febr. 16. 14:44
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne sétálj pucéran nyáron úgy még többen megnéznek. Mellesleg ha neked az ad önbizalmad, hog olcsó árura sok a vevő akkor olyan minőségüek is lesznek a kapcsolataid. Ez tipik liba hozzáállás. Mély dekoltázs műkörö műhaj kiló smink aztán meg csodálkozik, hogy szexre kell vagy k@rvának nézik. Szóval ha neked mindegy ki csak bámuljon akkor egészségedre, csak ne csodálkozz ha olcsó libának néz az összes értelmes pali.
2016. febr. 16. 14:44
 5/20 A kérdező kommentje:
Oszinten szolva jol ereztem magam, magabiztos voltam. Nem ok dontik el, de ugy neznek ilyenkor ram, mint a veres rongyra
2016. febr. 16. 14:46
 6/20 anonim ***** válasza:
94%
Szüleid is tudják, hogy gond van veled... nem a ruha zavarja őket, hanem, hogy p*csává érett a lányuk normális helyett, szerintem.
2016. febr. 16. 14:48
 7/20 A kérdező kommentje:
Nem tettem ki a melleimet, nincs pothajam se. Mindig rendes voltam, es az ilyen olcso libak miatt szivom meg az eletet.
2016. febr. 16. 14:49
 8/20 A kérdező kommentje:
Ettol miert lennek pics@?
2016. febr. 16. 14:50
 9/20 Evergrey ***** válasza:
100%
Ha csak onnan tudsz önbizalmat meríteni, hogy mások megbámulnak, az soha nem lesz tartós, igazi önbizalom.
2016. febr. 16. 14:51
 10/20 anonim ***** válasza:
90%

Tévedsz csillagom. Mint a véres rongyra akkor néznek úgy ha irigyek vagy undorítod őket. Az értelmesebb pasik tudod mit csinálnak? Kirörögnek. Vagy használnak egy estét.

A hozzám hasonló békés természet lesz@rja hogy degralálod le magad. Mosolyog egyet magában és el is felejt. Talán szán is.

2016. febr. 16. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!