Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valljak neki szerelmet?
Nem biztos az, hogy olyan esélytelen.
Ha lenne is esélyed, azzal hogy szerelmet vallasz, elijeszted.
Miért nem próbálod meg inkább randira hívni, hogy jobban megismerjétek egymást. Aztán lehet hogy kialakulna valami.
én örülnék neki ha most az a valaki nekem szerelmet vallana..mert vannak olyan lányok akik a tartás miatt nem mernek lépni és néha játszák az elérhetetlent!merj lépni én azt mondom légy őszinte..
végülis jobb mintha játszadoznál?!nem??
Állj hozzá pozitívan, akármi lehet még.Próbáld meg romantikusan vallomást tenni neki, pl. hívd el sétálni és beszélgetni.
L18
miért becsülöd magad ennyire alá? szerintem nagyon is rendes pasi vagy, és megérdemelsz egy csajt.
tapasztalatból, jártam úgy, hogy egy pasi jött az osztályba. teljesen közömbös volt, nem tetszett.. de egy idő után elkezdett bókolgatni. teljesen belé zúgtam, mert szinte elolvadtam a szövegétől.. :D ma már csak barátok vagyunk. szóval nem feltétlen külső alapján, inkább viselkedés, kisugárzás, beszédstílus, intelligencia miatt is bele lehet zúgni egy pasiba.
mindig köszönj a lánynak, és közben mosolyogj. mondd el neki, mennyire csinos, és milyen szép a ruhája, szeme, haja. névnapján, szülinapján, valentin- és nőnapon adj neki virágot.
ha pedig nem ott van a gond, hogy csúnyának gondolod magad, akkor nincs ötletem.. :'D
legy oszinte vele s ezt ertekelni fogja...
pl: tudom, hogy remenytelen a dolog, de szeretnem, ha tudnad, hogy nagyon fontos vagy nekem, es orulok hogy ha tobb nem is, de legalabb a baratod lehetek....
szerintem ne mondj semmit...ha továbbtanulsz hip hop elfelejted már ha más suliba v körülmények közé kerültök!
Velem és még sok osztálytársammal így volt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!