Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyereket szülni kötelező? 30 L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyereket szülni kötelező? 30 L

Figyelt kérdés
párom nem birja megérteni hogy érzékeny vagyok a gyereksirásra
2016. júl. 12. 19:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
79%
10#: elírta, nem baj. Az a baj, hogy a 30 évest majdnem középkorúnak gondolod... Itt a baj.
2016. júl. 12. 21:37
 22/25 anonim ***** válasza:
21 vok: igazuk van, csak magad miatt ne vállalj gyereket, inkább lépj ki a kapcsolatból! Gondolj bele, szülsz a párodnak, majd tényleg mégsem jön össze a kapcsolat, a gyereksírás, indul egy harc a gyerekért vagy önként lemondassz róla. Lehet, akkor már nem szívesen tennéd, tehát megint indul a harc. Várj még, nem kell most döntened, ha a párod nem tudja elfogadni a döntésed, akkor nem sok jövőtök van.
2016. júl. 12. 21:40
 23/25 anonim ***** válasza:

Nem kötelező, semmi sem az, senki nem tart pisztolyt a fejedhez, viszont a pároddal tudasd és mondd meg hogy döntse el hogy marad-e így vagy sem, hogy te kiállsz e mellett a döntésed mellett, hogy nem akarsz gyereket.

Ezt az elején kell tisztázni! Viszont az évek alatt változik az ember és a férfiak a legtöbb azért akar gyereket egyszer, eljön és akkor olyan társat kell keresnie és neked is akivel ez egyezik. Van aki nem akar, bár ez a kevesebb %, de olyat kell találnod (nincs rá garancia hogy az nem olyan lesz akinek van már egy egy másik nőtől, letudta a dolgot és ennyi).

Nem vezet jóra ha az egyik fél megalkuszik, később lesz egy aduásza a vitában "érted csináltam!" címszóval amit életed végéig megkapsz! Ha pedig gyereket szülsz akkor az az ő életére nyomra rá a bélyeget, amivel borzasztó felnőni!

2016. júl. 12. 22:51
 24/25 anonim ***** válasza:

Még az kéne, hogy kötelező legyen. Én is mindig úgy voltam hogy nem kell gyerek, se türelmem se kedvem nincs túl sok ehhez az élethez. Párom is így volt, most elkezdett gondolkodni, hogy majd azért esetleg lehet hogy mégis... nekem is néha bevillan hogy jó is lehetne, de valahogy még nem érzem azt hogy oké. Lehet benned is megváltozik lehet hogy nem. Senki nem erőltetheti rád az akaratát, ha nem akarsz később sem, hát ne szülj, ennyi.

20N

2016. júl. 13. 10:38
 25/25 anonim ***** válasza:

A huszas eveimben en sem birtam, aztan 32 evesen apa lettem es egy csapasra minden megvaltozott es eletem legszebb szakasza tart azota is 5 eve.

Nem azert sir, mert idegesiteni akar, hanem mert nem tud beszelni es igy uzen, neked pedig anyakent az agyad nem a "zajt" fogja hallani, hanem a teendot es hogy a legjobbat akarod neki.

2016. aug. 27. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!