Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg pórázon rángatom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg pórázon rángatom?

Figyelt kérdés
Ma a párom azt mondta, hogy papucsnak érzi magát és hogy pórázon rángatom őt... Soha nem mondom neki, hogy ne menjen ki a haverjaival, csak annyit kértem, hogy mielőtt valamire igent mond, beszélje meg velem, hogy nem terveztem-e én valamit. Ettől papucs?

2016. júl. 12. 16:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ezt meg kell beszélni, mert gáz ha igent mond úgy hogy van már program előre tervezve és letojja, lusta megjegyezni! Főleg ha te nevedben is igent mond pl! Ettől nem papucs hanem menőzni akar inkább hogy ő fittyet hány az asszonyra... (van egy ilyen haverunk) Ő most ezzel próbál benned lelkiismeretfurdalást kelteni hogy még ennyit se kelljen megtennie érted...
2016. júl. 12. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!