Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, férfiak! Titeket zavarna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Titeket zavarna, ha a barátnőtöknek főként csak fiú barátai vannak?

Figyelt kérdés

Semmi más csak barátság! Ölelés,arcrapuszi,az ölébe ül belefér?

könnyebben kijön a férfiakkal, fiúkkal. Néha elmennéndk ide oda dumálni ,meginni valmit stb. (Nem k.urválkodás semmi...csak szakma miatt van)

2016. júl. 11. 19:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na, a vége lemaradt... Ezt még azért egész sok srác el szokta tudni tűrni, h ilyen szinten haverkodok srácokkal. Meg velük sétálgatok haza munkából vagy átmegyek bográcsozni hétvégére társasággal együtt, vagy akár átjön délután tanulni pár órára és akár kettesben vagyunk itthon. Ez eléggé bizalom kérdése, mindenkitől mindenki felé. De én jobban ez az agresszív, fiúsabb lány vagyok, nem a beleülök-az-ölébe, megpuszilgat-ha-vicces-voltam, megölelem-mert-két-napja-nem-láttam fajta. Olyan is van, a leírásodból nem derül ki, hogy mleyik vagy. Utóbbitól a fiú ismerőseim sikítva menekülnek. Az én fajtámat azért van aki elviseli. De érthetően, nem mindenki.
2016. júl. 12. 00:51
 12/13 Költőnő? ***** válasza:
Javarészt férfiakkal jövök jobban ki, a legjobb barátom is két férfi. Az ölükbe nem szoktam ülni, haverokéba sem. Az ölelés az olyan, hogy pár éve "megtanultam" ölelni. Azóta szeretem azokat megölelni akiket szeretek. De ez ugyanígy vonatkozik nőkre egyaránt. Elköszönésnél minden általam szeretett embert megölelek, akiről tudom, hogy jól esik neki. A kedvesem így ismert meg. Nem tette szóvá, hogy zavarná. De még ha furcsa is neki; tudja, hogy ez nem flört, ebben semmi nincs, ergo kár lenne ezért hisztiznie. De hál istennek úgy tudom, nem zavarja.
2016. júl. 12. 05:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Inkább én is a fiúkkal jövök ki mint a lányokkal 😊 de soha nem ülnèk az ölükbe sem ilyesmi😊 az már elég gáz föleg ha ott van a párom is! Elégé magalázó lehet a férfinak hogy a barátnöje ennyire tiszteli meg!
2016. júl. 12. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!