Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Hogy viselnétek, ha a barátnőtöknek főleg fiúbarátai lennének?
Figyelt kérdés
Ha több fiúval barátkozna, van, akivel már gyerekkorától, van, akivel csak pár éve. Néha találkoznának meginni valamit, meg hasonlók. Persze csak ketten.
Mennyire lenne ez zavaró számotokra?
Miért?
2014. szept. 24. 23:42
1/11 anonim válasza:
én féltékeny típus vagyok=engem zavarna.
2/11 anonim válasza:
Zavarhatja őket,hisz minden férfiban van egy alap birtoklási vágy főleg ha a barátnőjéről van szó. Hiába hangoztatod,hogy csak barátok vagytok, szerintem kevés férfi hiszi ezt el. (lányként mondom,s tapasztalat)
3/11 anonim válasza:
Amég barátok addig nem zavarna.
4/11 anonim válasza:
Rossz tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban. Régebben nem zavart, már zavarna.
5/11 Láttál már,de mégse :) válasza:
Nehezen...
Nem kicsit.
Nem tudom...
Inkább magamban nem bízok,nem benne. Mármint úgy értve,hogy ki mit kaphatna meg és mit kapott a másikban :/
6/11 anonim válasza:
Engem nem zavarna.
Egy új kapcsolatban én megadom a bizalmat a másiknak, de ha egyszer is eljátssza, akkor vége.
7/11 A kérdező kommentje:
Csak barátokról van szó, nincs köztük ex vagy ilyesmi.
2014. szept. 24. 23:51
8/11 Marc Bolan válasza:
Engem nem zavarna, főleg ha régi a barátság. +Nem véletlen, ha velem jön össze.
9/11 anonim válasza:
Ez változó, azért egyes srácokon tényleg làtszik, hogy nem akar semmit, sőt velem olyan is volt, hogy megbeszélte velem a srác, hogy nem akar semmit a csajomtól. Szóval ha normális a fiú barát akkor nincs miért zavarjon.
10/11 anonim válasza:
Asszem, hogy ennyit bevállalnék. Tőlem lehet 1000 fiú barátja is, csak barátnő lenne... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!