Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtatna valamit, ha a barátnőtöknek kicsik lennének a mellei?
Nagyon kibuktam.
Nem tudom mi történt, de az utóbbi időben láthatóan összementek a melleim. Nem fogytam, nem csináltam semmi olyat, nem szedtem semmit, de már megis jegyezték, hogy sokkal kisebb mint volt.
A barátomat még nem kérdeztem meg erről, de nekem az önbizalmam a sárgaföld alá ment.
Ő nagyon szerette, hogy pont jó volt, most meg kb. nincsenek is. És hiába mondják, hogy akit szeretünk úgy szeretünk, ahogy van, azért a külső mégiscsak fontos...
Bocsánat, ha buta kérdés, de nagyon kivagyok borulva, félek, hogy így nem fogok tetszeni a barátomnak...mert ne kis változásra gondoljatok. lesz hormonvizsgálatom, de addigis nem tudok mit csinálni.
2. válaszoló! Igen tudom, hogy én ismerem a személyiségét, és Ő mondta is, hogy nem szereti a nagy melleket, ugyanakkor régen, amikor látta, hogy nőttek nekem, vagy mielőtt megjött és nagyobbak voltak, látható volt az arácn az öröm.
Meg ha szert gondolom nem dobna ilyenért, csak kicsit rosszat tett az önbizalmamnak.:)
Köszönöm a válaszaitokat. :)
Igen, változtatna -- jobban tetszene :) Nekem mindigis a 75/B tetszett a legjobban.
p.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!