Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jogosan akadtam ki?
Eg, picit megértem a párodat, kérdező. Én is figyelek kajálásra, de nem fanatikusan, simán eltérek, ha különlegesebb alkalomról van szó.
Viszont az tuti, hogy egy flakon tejszínhab elnyalása után olyan rosszul lennék, hogy elhánynám magam. A tejszínhab csupa zsír, nagyon telíti az embert, akár rosszullétig. Egy-két dombocskát innen-onnan lenyalogatnék szívesen, de nem túl sokat...
Olvashattad... Cortez megmondta. Nő vagyok, hülye vagyok, ehhez nem érthetek. ://
A többiek a testépítés, és a szex szemszögéből közelítették meg, én meg a párkapcsolati oldalról, Ennyi...
Mielőtt itt is hülyének lennék nézve :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__7929..
Téged is meg tudlak érteni, de a párod is ugyanúgy megsértődhetne. Hiszen nyilvánvalóan tudod, hogy elszánt testépítő és nem eszik zsíros dolgokat, így igazán megtehetted volna, hogy ezt észben tartod és olyan meglepetéssel rukkolsz elő, aminek örül is. Olyan, mintha nem ismernéd rendesen.
Van egy barátnőm, aki nem eszik semmi kakaósat, csokisat. Nem allergiás rá, nem is azért, mert nem szereti, egyszerűen régebben kitalálta, hogy nem eszik ilyet és kész.
Nyilvánvalóan ha szülinapi tortát veszünk neki, akkor figyelnénk arra, hogy olyan legyen, amiben nincs kakaó.
Ha nem figyelnénk erre, ő pedig megmondaná, hogy bocs, de ebből nem eszik, akkor inkább hülyén érezném magam, hogy ekkora gyökér voltam, hogy nem gondoltam rá.
Viszont a párod is viselkedhetett volna kedvesebben. Normális hangnemben is el lehetett volna mondani, hogy nem szeretné a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!