Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jogosan akadtam ki?
Szerintem nem jött be a számításod és ezért nagyon csalódott voltál. Ha a barátod fanatikus (és józan ésszel megértem az indokait), akkor ez van el kell fogadni. Ettől függetlenül én sem reagáltam volna másképp. :)
Füstölögd ki magad, azt legközelebb kígyóuborkát teríts magadra, az egészséges, és a bőrödnek is jót tesz ;)
Egyébként én más sok mindent ettem le a páromról, a lekvártól elkezdve a tejszínhabig, és imádom is az édességet, de 1-1 nyalás után már annyira telítődök az édes dolgokkal, hogy már nem élvezet lenyalni, hanem émelyítő, ami rontja az élvezeti faktort. Szóval ezekkel a dolgokkal csak csínján érdemes bánni, mint a fűszerekkel.
Amúgy ha okosan akarod kivágni magad egy ilyen helyzetből, akkor rákened a cuccot a testére és lenyalogatod te róla. Te nem diétázol :)
Pfff....
Gáz.
Mit kellett volna magadra tenni? Norbi Update virslikarikákat brokkolival?
(De benned is lehetett volna fantázia. Tudod,hogy megszállott,ezért csak egy kicsit,a legintimebb testrészeidre kellett volna fújnod. Arra lehet,hogy nem mond nemet.)
Na,ez már megtörtént,nem szakítóok,majd máskor sikerül;)
Soha nem jogos a kiakadás, csak mert a másik egyszer nemet mond valami szextervedre. Ha ő kér olyasmit, amit te nem szeretnél, mindegy miért, akkor ő is duzzogjon és játsza a sértődöttet napokig, meg akkor a sima összebújást is el kellene utasítania?
Amúgy rohadt gusztustalan, amikor az olvadó hab csepeg mindenhova, a bőr ragad, ha még valahog a hajra is rákenődik, az maga a röhej. Inkább komédiába illő lehettél ott habosan, mint szexi. Bár ez nem tartozik a sztoridhoz, ez csak a magánvéleményem.
Az mindegy, hogy külső szemlélőnek röhejes-e, sok dolgot csinál egy pár, ami másoknak nem tetszene, de ők elvannak.
Nos, ebben az esetben a másik nem volt vevő a dologra. Joga van hozzá... A meglepetéseknél megvan ez a rizikó, főleg, ha nem ismerjük eléggé a másikat. Lehet, hogy neki nem olyan remek ötlet a dolog...
Ezzel együtt kedvesebben is lehetett volna reagálni, ő, úgy látszik, ilyen. Tanulságos is lehet az ilyesmi, megtudunk a másikról valamit, amit addig nem...
A rengeteg kalória gyenge érv, arra ment ki az egész, hogy aktívan elégessétek, nem? Eh.
De a táplálkozás sokaknak szent dolog. Van, aki bizonyos esetekben kileng, mások a súlyosan beteg 100 éves nagyijuk szülinapján is visszalöknék a tortát, amit kedvesen megkaptak tőle... Bizonyos szemszögből alap, hogy SOHA nem eszik tejszínhabot az ember. De ahogy már írtam, a válasz stílusa elárulhat valamit az adott emberről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!