Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet olyan ostoba pár pasi, hogy azt hiszik, a barátnőjük majd megcsalja őket, ha elmegy nélkülük egy fesztiválra?
Biztos, hogy nem FÉRFI, az nem írna ilyent. Maximum fiú. De hogy nem nő az biztos, egy nő sem írna ilyent. Ez tipikusan szűz kisfiús duma.
Az is biztos, hogy most majd kiírja, hogy igazából nő... De még az is lehet, hogy férfit ír, de a lényeg, hogy már azon gondolkodik, hogy mit csináljon, hogy bizonyítsa hogy nincs igazam... :-)
"Hogy lehet olyan ostoba pár pasi" És ez csak az első pár szó a kérdésedből. Ez már elárulta a "stílusodat", a többi csak bla, bla, bla...
Mint mondtam, ezért bocsánatot kértem már, arról nem tehetek,hogy te a 100. kommentnél szálltál be. Én minden esetre tényeket sorakoztattam fel, vagy ha nem tényeket, a véleményemet érvekkel. Nem azt mondtam, hogy ilyen vagy meg olyan vagy. (Igen, a fő kérdésben igen.) Eseteket említettem, mert én is mondhatnám, hogy szerintem bizalmatlan vagy, nincs önbizalmad, tapasztalatlan vagy (igen, pont ugyanígy annak látszik a te érvelésed is - ebben az esetben mindketten ugyanazt csináljuk: saját tapasztalatunkból indulunk ki). Most is: nő ilyet nem ír. Miért ne írhatna? Csoporttényezők helyett írhatnátok érveket. Nyilván az vegye magára, akire vonatkozik.
De eleve nem értem az egészet, amit néhány pasi ír, ültessük át a dolgot a gyakorlatba: ha van egy barátnőd, és el akar menni fesztiválra, neked meg nincs rá pénzed vagy egyéb okból nem akarsz menni (hangsúlyoztam: a férfi nem akar, nem a nő nem akarja, hogy ő jöjjön, olvass vissza ahhoz a példámhoz, amikor a lánynak előbb megvolt a jegye, mint ahogy összejött a sráccal) szóval ebben az esetben mi az, hogy nem engedné el pár srác? Mint valami birtoktárgyat. És ha ezen túllendülünk, akkor meg nem így fogalmaz, "csak" összevesznek például. De most komolyan értitek, amit mondotok? Van egy jól működő (induljunk ki ebből) kapcsolatotok, ahol alapvetően minden oké, nincsenek komoly problémák, tetszik a nő, ti is tetszetek neki, majd elmegy egy fesztiválra, és ti ezért szakítotok vele. Én szerintem ezt nem tenné meg azoknak a fele se, aki itt azt írja, hogy igen, nem tudom elképzelni. És hogy fogod neki megindokolni? Megmondod neki, hogy szerintem te, akit amúgy szeretek, ha egyedül hagylak egy ri--banc leszel?
Szerintem olvastam azt is.
Csak nem voltak elég meggyőzőek az érveid...
A példád szerint, én elengedném. A folytatás csak őtőle függene. Ha el akarna menni nélkülem, akkor az nem komoly kapcsolat. Főleg nem akkor ha tudná, hogy attól félek, hogy ott lefekszik mással. Szó sincs itt birtoklásról, ez csak egyfajta támadás a nők részéről. Egyszerű lelki terror. Ez csak önzőség a részedről. Persze tudom, hogy a nők magukat szeretik a legjobban.
Ha meg nem általánosítunk akkor nincs miről beszélni. A nők nagy része, iszik, és ittasan szét teszi a lábát, főleg akkor ha egy "jó pasi" környékezi meg. Utána meg letagadják, vagy erőszakkal vádolják a pasit. Persze ők is minden azt mondják, hogy "ők nem olyanok". De a te barátod honnan tudja azt, hogy te tényleg nem vagy olyan, vagy te is csak azt hazudod, mert még magadnak sem ismered el?
De hogyhogy el akar nélküled menni? Nem nélküled akar, hanem te nem tudsz menni. Már mondtam sokszor.
Ha így gondolkodsz a nőkről, nem nagyon van miről beszéli. Vannak ilyen lányok, de ez pont olyan értelmes, mint a minden férfi disznó szöveg.
" Ha el akarna menni nélkülem, akkor az nem komoly kapcsolat."
Ezek szerint mindent együtt kell csinálni? Szerintem ez a komolytalan. 13 szokták azt hinni, hogy az a járás, hogy minden babazsúrra együtt megyünk.
"Főleg nem akkor ha tudná, hogy attól félek, hogy ott lefekszik mással. "
Szerintem meg ez sértő. Mi a lelki terror azon, hogy feltételezi, hogy normális értékekkel rendelkező, felnőtt ember vagy, aki nem hisz hülyeségeket? Mi az, hogy ettől félsz? Ha ettől félsz, akkor ez a komolytalan. Ez a komolytalan kapcsolat, nem az, hogy elmegy nélküled.
"Persze tudom, hogy a nők magukat szeretik a legjobban. "
Megkérlek, hogy így ne vitázz velem. Én nem írtam sehol, hogy minden férfi paraszt, úgyhogy megkérlek, hogy te is ezt tartsd szem előtt.
"De a te barátod honnan tudja azt, hogy te tényleg nem vagy olyan, vagy te is csak azt hazudod, mert még magadnak sem ismered el?"
A barátom azért jött össze velem, mert nem hiszi, hogy ri...banc vagyok. Ha azt hiszi, minek járna velem? Ha ennyire tartana, minek akarna tőlem bármit? Én honnan tudhatom, hogy ő nem egy bunkó paraszt ennyi erővel? Onnan, hogy ismerem. Emberek a világban millió számra járnak együtt. Ez olyan, mint a kreszben a bizalom elve. Honnan tudom, hogy a mögöttem jövő autós nem fog egyszer csak rosszul előzni, vagy az a kamionos nem azzal szórakozik, hogy bevág elém? Ha ilyeneket hinnénk, megállna a forgalom. És ha a pasim ilyeneket gondol rólam, ne járjon velem. Ri..bancnak néz, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!